Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z włączeniem gry

KoPeR14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spróbuj zrobić tak jak napisałem poniżej.

Na ikonę Combat Arms kliknij prawy przycisk myszy, a następnie wejdź w właściwości, potem wejdź w zakładkę zgodność i zaznacz pole "Uruchom ten program w trybie zgodności" wybierając z listy Windows 95.

Drugim sposobem może być instalacja na innych partycjach dysku.

Opublikowano
Boshe xD to sobie lepszego wgraj -.-??

Możesz wytłumaczysz po co? Ja mam Net Framework 2.0 i mi wszystko chodzi.

Przypomniało mi się, że miałem ten sam problem co ty i zrobiłem reinstalacje z partycji C: do partycji E:

Opublikowano

Działa Dzięki ! Ale tera inny problem : mam OGC Aimbot'a do CA i aby działał potrzeba [TGS] CombatArms Pub v1.11

Gdy odpale oba programy i wlacze CA to pojawia sie czarny ekran i komp sie wiesza albo gra sie wylacza . Da sie cos z tym zrobic ?

Opublikowano

to nie próbuj bo później się uzależnisz i tacy jak ty zapieprzyli już ca każdy room hacker ;/ prawie ;P

o.O
Opublikowano

@up

Co ty wygadujesz? Ja widzę tylko sporadyczne przypadki i to tylko na Capture the Flag.

Co do tematu. Ten AimBot Ci nie działa bo jest już stary, a dzisiaj był upadate więc wszystkie hacki, boty są już nie działające.

Opublikowano

a ja mam taki problem gdy chce odplaic gre daje start game wlacza sie grac i gdy jest czarny obraz to mnie wywala z gry tak to działała tylko po tej aktualizacji gry

Gothic <<<--- moja gra ;)

Opublikowano

Boshe został jedyny nasz przyjaciel Formacik

PS. lol ty cały dzień na tym forum siedzisz ^^

o.O
Opublikowano
@up

Co ty wygadujesz? Ja widzę tylko sporadyczne przypadki i to tylko na Capture the Flag.

Co do tematu. Ten AimBot Ci nie działa bo jest już stary, a dzisiaj był upadate więc wszystkie hacki, boty są już nie działające.

To skat 10 min po update juz jakis frajer z hackiem latał ?

Opublikowano

Z tego co wiem to dosyc sporo osób ma ten błąd. NEXON Europe już o nim wie i niedługo będzie nowy patch, który naprawi ten błąd.

Opublikowano
Z tego co wiem to dosyc sporo osób ma ten błąd. NEXON Europe już o nim wie i niedługo będzie nowy patch, który naprawi ten błąd.

a nie wiesz kiedy to bedzie ??

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

@up

napewno niedługo nikt niewiem. Zamykam bo spam się robi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...