Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem. Otóż chciałem grać na serwerze JarGames. W tym celu pobrałem wow-a i all patche. Wersja to 3.3.5a i taką też mam. Realmlist zmieniony, ale przy włączeniu wow-a i zalogowaniu się zaczyna mi się pobierać patch cataclysm ( 4.0.0 chyba). Czy mógł by kto poradzić co zrobić? (opcja show launcher odznaczona).

Z góry dzięki.

PS Mój kolega gra normalnie na patchu 3.3.5a .

Walni minusa a nie + , bo wole -

99% nastolatków dostało by załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu i miał zamiar skoczyć. Jeżeli należysz do tego 1%, które wzięło by krzesełko i popcorn i wołało "SKACZ LAMUSIE!" walni minusa.

Opublikowano

Nie potrzebnie włączałeś przez launcher i Ci się zupdateowalo do wersji 4.0.0.

Reinstall.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

wiem ale juz reinstal był tylko ja nie moge teraz wlaczyc bo co włączam w wersji 3.3.5a to sie chce update do 4.0.0 bo ja normalnie moge wziasc i sie zalogowac ale jak sie zaloguje to postaci wybrać nie moge tylko poprostu mi sie pobiera 4.0.0 a włączam przez to, przez co kolega (wow.exe)

99% nastolatków dostało by załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu i miał zamiar skoczyć. Jeżeli należysz do tego 1%, które wzięło by krzesełko i popcorn i wołało "SKACZ LAMUSIE!" walni minusa.

Opublikowano

Do zamknięcia- wyjaśnione (wchodziłem przez mail a na tym mail miałem globa ;p)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...