Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam serdecznie, przechodząc odrazu do rzeczy, mam problem z odpaleniem drugiego silka na ibocie. dziwi mnie fakt że jeszcze z samego rana wszystko było okej i poprzez edxloadera mogłem nawet "bocić" na dwóch postaciach. teraz nie mogę włączyć drugiego silka ponieważ wywala mi błąd "nie wysyłaj"

prosiłbym o pomoc w rozwiązaniu ..

z góry dziękuję!

post-311949-0-10811400-1299318760_thumb.jpg

Opublikowano

włączyłem clienta pierwszego za pomocą ibota. wbiłem na postać i jest wszystko okej do czasu gdy włączam loadera. ustawiam wszystko tak jak ma być. daję port 16000 i wciskam "lunch" w momencie gdy loguję się na drugim cliencie "ten od loadera" to wywala mnie z tego na ibocie ;/ hmm.. papasmerf10 wiesz może w jaki sposób można odpalić drugiego silka za pomocą ibota ?;> rano mi wszystko działało bez problemu.. a zrobiłem to tak że włączyłem ibota . mam 1 postać "gotową do bocenia" odpalałem loadera ustawiałem wszystko - ale nie dawałem lunch tylko włączyłem ibota jeszcze raz i dałem run client = miałem działające Mc i wszystko działało bez problemu. jakieś pomysły ? może coś mnie blokuje przed włączeniem drugiego clienta na ibocie ? wywala mi błąd "nie wysyłaj" , "wyślij raport o błędach" ten sam który umieściłem w pierwszym poście

Opublikowano

drugiego clienta próbowałem odpalać na porcie 16000, 16005, 16010 itd .. = nie działa

w loaderze odznaczyłem cały nazwany przez Ciebie "syf" .. zostawiłem to co niezbędne. = nie działa