Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest taka możliwość.Tylko musisz mieć nick osoby która ma skina.

Jest to bug odkryty przez użytkownika mpc.Nie wiem czy dalej działa.

zakaz umieszczania linków wychodzących

Opublikowano

Właśnie że jest sposób. wchodzisz Tutaj pobierasz pliki serverowe. podmieniach proxy potem logujesz sie na tamtej stronce i wybierasz skina. pobierasz ich launchera logujesz sie potem włączasz serva i juz wszyscy widza twojego skina :D

Opublikowano

eh. Wejdz na tamta stronke. W dziale download pobierz ich serva. wloncz go albo podmien proxy (nie pamietam z tym jak bylo). Potem pobierz ich launchera. Zalguj sie na ich stronie i ustaw skina. Włącz server, potem launchera . Zaloguj sie na to konto co na tej stronce , wejdz na server i juz. Teraz jaśniej?

Opublikowano

eh. Wejdz na tamta stronke. W dziale download pobierz ich serva. wloncz go albo podmien proxy (nie pamietam z tym jak bylo). Potem pobierz ich launchera. Zalguj sie na ich stronie i ustaw skina. Włącz server, potem launchera . Zaloguj sie na to konto co na tej stronce , wejdz na server i juz. Teraz jaśniej?

A gdzie skina zmienic

Opublikowano

Dobra juz mam zobacze czy inni tez widza

Opublikowano

Poczytaj o Mineshafterze, każdy może wgrać własnego skina, był poradnik gdzieś na forum.

Co do nicku osoby z premium, to działa, ale nie róbcie tego. Dzisiaj dla odmiany chciałem wbić na jakiegoś pirata, na każdym mam bana, bo idioci biorą mój nick i łamią regulamin -.-

//Zakaz gifów-Dektored