Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][Pl] Longway-Mt2

TSkazan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cooltext502521490.png

dedyk.png

parametry.png

cpu.png

4x 2x 2.66 GHz

ram.png

8 GB

net.png

1 GB

linki.png

web.png

To jest ukryta treść, proszę

reg.png

klient.png

rank.png

info.png

npc.png

na GP

start.png

Eq+9 i Bojowiec

ulepszacze.png

Tak , dropią szybko

exp.png

150

drop.png

150

yang.png

150

video.png

Otwarta.png

kontakt.png

Forum , Gra

team.png

[HGM]-Next-

[GMOD]-Fatal-

[TGM]Skazany

autor.png

edia]

Informacje o Serwie ! Wideo

Bronie Jednoręczne:

Miecz Nimfy -> Miecz Barona -> Miecz Oriona -> Miecz Zin

Miecz Bojowy -> Miecz Trytona -> Niebiański Miecz -> Miecz Zmierzchu

Miecz Szponu Ducha -> Święty Miecz -> Pustynny Miecz

Miecz Egzorcysty-> Brzegowe Ostrze -> Śmiercionośne Ostrze -> Księżycowy Miecz

Bronie Dwuręczne:

Złodziej Dusz -> Zabójca Zólt. Smoka -> Ostrze Boga Smoków -> Miecz Króla Demonów

Miecz Żalu -> Miecz Pogromcy -> Pogromca Nieb. Smoka

Sztylety:

Smoczy Nóż -> Bezduszne Noże -> Księżycowy Podw. Nóż -> Noże Wygnańca

Nóż Siamese -> Nóż Strumienia -> Świetlisty Nóż -> Ząbkowany Nóż

Łuki:

Olbrz. Luk Żółtego Smoka -> Olbrz. Luk Diabła -> Upiorna Kusza -> Wielki Luk Zin

Boski Łuk Moreli -> Łuk Demona -> Luk Furii -> Luk Wygnańca

Wachlarze:

Wachlarz Zbawienia -> Diabelski Wachlarz -> Wachlarz Lezącego Smoka

Niebiański Ptasi Wachlarz -> Wachlarz 8- Trigramów

Dzwony:

Dzwon Nieba I Ziemi -> Dzwon Szczeki Smoka -> Hibiskusowy Dzwon -> Dzwon Natury

Dzwon Burzowego Ptaka -> Smoczy Dzwon -> Dzwon Śmierci

Już W Następnym Tygodniu Nowe Bronie!!

Nowe Zbroje!!

Zbroja Z Czarnej Stali -> Zbroja Hwang -> Zbroja Z Nieb. Stali -> Szmaragdowa Zbroja -> Szmaragdowa Zbroja -> Księżycowa Zbroja.

Ubranie Czarnego Wiatru -> Czerw. Zbroja Hwang -> Zbroja Nieb. Zabójcy -> Szmaragdowe Ubranie -> Księżycowa Zbroja Zabójcy.

Zbroja Plyt. Czarnej Magii -> Zbroja Zin-Hwang -> Zbroja Nieb. Magii -> Szmaragdowa Zbr. Plyt. -> Księżycowa Zbroja Maga.

Czarna Szata -> Zbroja Sang-Hwang -> Zbroja Nieb. Kleryka -> Szmaragdowa Szata -> Księżycowa Zbroja Kleryka.

Na Serwie są dodane :

- Wierzchowce

Proszę o nie usuwanie Tematu ! Powód ? Tutaj są informacje dotyczące zmian na serwie ! ktore nie są opisane w innych reklamach Serwera

Zbieram -nusy ! daj -nusika !

Opublikowano

@Up To pewnie są GM

@Top. z chęcią zagram na serwerze ninją^^ , ładnie zapowiada się a prezentacja zrobiona bardzo dobrze :]

Opublikowano

Powiem tak:

na serwerze long way gm fatal rozdawał itemki ludziom którzy grali od poczatku serwera mi np dał 500kk i rozne itemki stalke itp i usunął mi postac z bazy danych .

gracz... dostał od niego perły na ulepszenie broni ,Na atlantydzie był zbugowany drop yang w 1h mielismy 2kkk i robiliśmy hwangi sobie ,

Robi eventy osobom co siedzą na Vt i gadają z nim nie opłaca sie tam grać nie polecam i jeszcze 1:zrobil sobie postac o nicku Royal i faworyzuje .

NIE GRAJ NA TYM GÓWNIE szkoda czasu..

Opublikowano

po 1. Fatal nie robi sobie postaci bo to jego serwer

po 2. jestes 13 latkiem ktory dorasta i dostaje furi za byle co

po 3. dostales bana a teraz gadasz na innego ? nie grales nie mow

po 4. sami zagrajcie , a nie sluchacie takiego neo dziecka... ktore sie wkur... bo dostało bana

Zbieram -nusy ! daj -nusika !

Opublikowano

Specjalnie założyłem tutaj konto, żeby poinformować was o tym serverze, gdyż kilka osób pisze o nim totalne bzdury.

Więc tak, Roy™, albo Wacik999 najprawdopodobniej wbili tam 15 lvl i poszli na obiad, gdyż tylko tak mogę opisać ich komentarze. Napiszę to od razu, jestem tam Super GM, a dokładnie [sGM]Fable, więc to co teraz napiszę nie będzie faworyzowaniem servera, którym się opiekuję, tylko prawdą. Jeżeli mi nie wierzycie, że jestem tam GM, możecie napisać w grze do: [sGM]Fable, odpiszę tam, że mam tutaj nick BigBeerPL. No, to teraz przejdę do rzeczy.

Leci mało kasy?

Od 30 lvl automatycznie dostajesz więcej yang( jeżeli masz na przykład 30lvl, i weźmiesz cały spot BO, to dostaniesz około 800k), mało? No dobra, na 70 lvl jak z monetą szczęścia weźmiesz cały spot Zombie Land, to dostaniesz 3kk. Więc nie widzę jakiegoś problemu z yang-ami.

Skąd ludzie mają hwangi i bronie epickie?

W grze jest dużo bossów, jak na przykład, Niebieska Śmierć czy Czerwony Smok. Z nich lecą perły( ulepszacze niezbędne do robienia eq na +9 i ....+10, czyli tak zwanych epik.) Właśnie stąd każdy ma eq dobre.Tylko mówię, że trzeba się trochę namęczyć, żeby takie eq zrobić.

Gm-y pomagają graczom?

Tak, pomagają, odpisując graczom na pytania związanych z serverem. I teraz coś powiem:-

NIGDY, prze NIGDY nie pomagaliśmy graczom w sposób materialny. NIGDY nie daliśmy itemów, NIGDY nie daliśmy yang. Więc nie wiem dlaczego niektórzy piszą inaczej. Co do eventów, zawsze na wołaczu było napisane, gdzie jest event i z czym jest event. Nigdy nie robiliśmy jakichś mini-eventów dla graczy czy coś podobnego. Dawanie yang na początku servera? Ja grałem prawie od początku jako zwykły gracz i nic nie dostałem.

Morał jest taki, nie komentuj, jeżeli nie rozumiesz.

Pozdrawiam!

Wiesz, czym jest upadek cywilizacji? Tym, że w telewizji dzieci na zadawane pytanie 'Gdzie można spotkać zwierzęta', zamiast odpowiedzieć 'w Dolinie Amazonki', albo w 'dżungli', odpowiadają 'w ZOO', albo 'w sklepie ze zwierzętami'.

• Dodaj nową pozycję...