Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download]Metin2Mod Koreański

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mod + spolszczenie na metina koreańskiego.

widać nowe skille itp. poza kilkoma itemami których nie ma na pl.

polskie znaki.

FUNKCJE 05.03.2011

* Drop Hack http://www.youtube.com/watch?v=hyvrBQylheQ
* łowienie ryb na trawie
* komenda: /hack lub F6 - multihack
* konsola komend F5
* kowal: widac ile % szansy mamy na ulepszenie
* Auto Poter komenda /autopot
* Możliwość zapisania loginu/hasła
* Ghost mode
* ctrl+v wkleja tekst do czatu.
* Buff bot komenda: /buff
* komenda: /lock - moblock
* Exp Donator: /expd

Download:

http://www.filesonic.com/file/1061338231/metin2mod_kr_24052011.exe
http://www.wupload.com/file/5731589/Metin2Mod_ml_18052011.exe

skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=8523913770d6525b324fc9cbebc54dfd629978d80068500a157249ab3256cee1-1306254143

UPDATE 25.03.2011

modkr.th.jpg

Opublikowano

A niech zbija grubą kasę na naszym ściąganiu. Ważne że tworzy nowe czity itp.

A co do Clijenta. Wielki + za to.

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Dzieki za wstawke:)

2x UP @ wejdz na ten "serwis" i sobie poczytaj, to sie dowiesz ile zarabia a jezeli dla ciebie to "fortuna" to ty jestes dzieciakiem

Opublikowano

Kamer ile zarabiasz za pobranie pliku z tego serwisu ? Kamer zbija fortune na was dzieciaki ; d

Ogarnij się dziecko... Pisz na temat moda a nie na temat ile zarabia. To jego sprawa i ty jesteś sam dzieciakiem który i tak to pobrał,pobiera i będzie pobierać.

royalt.png

81432326.gif

POMOGŁEM ??? DAJ PLUSIKA

;)

Opublikowano

Wsadziłem to do najnowszego metina koreańskiego i wywala mi LOG error. co zrobic? ;x

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Wsadziłem to do najnowszego metina koreańskiego i wywala mi LOG error. co zrobic? ;x

jaki error?

ps. na kliencie pl też działa

Opublikowano

ps. na kliencie pl też działa

To będę na cliencie PL ;p

mocaszsygna.png

Moje TuTy:

Bezpieczne łowienie Fb - jak łowić bezpiecznie w Metin2 ! Jedyny taki sposób !

Schodzę na multikonto. Narka XxMocaszuxX xD

Opublikowano

Kamer ile zarabiasz za pobranie pliku z tego serwisu ? Kamer zbija fortune na was dzieciaki ; d

Gdyby chciał to na swojej stronce też udostępniałby moda np. za sms. Nawet jeśli zarabia za to, że ktoś to ściąga to w czym problem? Nie chcesz, nie graj na modzie, a jak potrafisz to zrób lepszy ;] KaMeR good job!!!

Opublikowano

Mam 16 lat więc sam sobie wytłumacz czy jestem dzieciakiem czy nim nie jestem. Nie gram w metina od paru miechów a kamera plik pobrałem raz kiedyś. Na hotfile czy jakos tak ... zarobił na was juz +1000$ no i teraz inne servisy . Nezły zarobek GZ Kamer jako jedyny masz mózg i wiesz jak szybko zarobic : P + dla Ciebie!

Po co smsy? tak to byście nic nie sciagali i nie placili bo było by wam zal pieniedzy a tak nawet nie zdajecie sobie sprawy z tego ile zarabia.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

KaMeR dodasz też do tego moda nieodrzucanie z konia "? Tak jak na inne mody dałeś

@up

W tym modzie index jest w pliku .exe więc nic nie zrobisz po zmianie index'u w /pack bo i tak będzie czytać z jego .exe

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam podmienić to item proto zamiast tego oryginalnego od kamera ;]

http://www.mpcforum.pl/topic/326906-downloadpoprawne-spolszczenie-do-kamer-moda-metin2-co-kr/

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

A ja mam pytanko , czym różni się metin koreański od polskiego ??? Tańszy is ?, nowe bronie , eq ?

pustamiska.pl <--- wejdz i kliknij
pajacyk.pl <--- wejdz i kliknij

Microvolts <3

Opublikowano

A ja mam pytanko , czym różni się metin koreański od polskiego ??? Tańszy is ?, nowe bronie , eq ?

@ sory za double'a ale cos mi neta zlagowalo

pustamiska.pl <--- wejdz i kliknij
pajacyk.pl <--- wejdz i kliknij

Microvolts <3

Opublikowano

@up

W linku w mojej sygnie masz przykladowe obrazki czym sie rozni

Dla tych ktorym pw nie dziala to pobierzcie moje nowe spol jest w nim naprawa szeptu i spolszczone juz naprawde all

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...