Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Bad Company 2

Erk

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Hey, mam takie małe pytanie gdyż 2 dni temu sformatowałem kompa, wszystkie pliki zostały usunięte, a dziś gdy po instalacji Battlefielda chciałem się zalogować na multiplayer, wyskoczyło by wpisać cd-key, więc zrobiłem to a tam wyskoczył błąd a mianowicie "Kod Seryjny Jest Już W Użyciu". Innymi słowy chcę spytać czy ktoś może wie przez co może być taki błąd, lub co z tym zrobić, bo email i hasło które wpisałem jest 100% dobre, a ja osobiście jestem biały w sprawie Battlefielda więc proszę o pomoc.

Uczeń
Opublikowano

Nie rozumiem co ma do tego regulamin, chyba nic nie złamałem, także jest wyjaśnione tak jak sam widziałem.

Opublikowano

Widzę, że nie przeczytałeś regulaminu.

U nas w dziale stosujemy coś takiego jak "prefix", dodajemy to przed każdy temat.

17. Nazwy tematów mają być w odpowiednim tagu :

a) [Cheat]

b.) [Pytanie] ,[Pyt], [Q] lub [Question]

c) [ReQ] , [szukam] .

d) [News] , [info]

e) [Tut], [VideoTut]

w83od2.jpg

Uczeń
Opublikowano

Rozumiem, następnym razem będzie, teraz i tak już jest dodane, a jeśli chodzi o resztę to chciałbym powrócić do mojego pytania.

Opublikowano

ZAdzwonń do bióra obsługi. telefon masz na końvu instrukcjii. jak to nie pomorze to kup sobie na allegor, ludzie sprzedają kody seryjne do multi bo sami w multi nie graja

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...