Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock Game Start

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Gdy włącze warrock'a to przycisk game start się nie świeci i nie da się włączyc gry. Dodam jeszcze, że próbowałem wszystkich sposobów jakie są na forum ale nic nie pomaga/ Będą +/- . Liczę na szybką odpowiedź.

Opublikowano

A mógłbyś opisać jakie sposoby próbowałeś? Pomogło by nam to (nie pisalibyśmy by ciągle tego samego)... No to rutyna... Reinstalka,zmiana partycji instalacji,czyszczenie rejestru,brak hacków na Pc, w ostateczności format :O Miałeś problemy wcześniej z warrockiem?

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

Próbowałem zmiany w pliku version, jako administrator, w uruchom wpisałem : ipconfig /flushdns i nic nie pomaga. A mógłby ktoś jeszcze przesłać mi plik version.cfg? , bo może mój zepsułem.

@DOWN

nie pomogło

W innym temacie napisał koleś, że 4 razy przeinstalowywał i nic nie pomogło. Zrobiłem szybkiego skana symenteciem i nic nie mam. Rejestry też wyczyściłem.

Opublikowano

http://www.speedyshare.com/files/27207288/version.cfg Proszę:) Zaraz skanik zapodam ;)

@Edit Skanik http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/eeb826ab47a6db830df80234b5cca0411cc1b435

@Up A próbowałeś ściągnąć jeszcze raz wr? Niestety czasami tak jest,że niby taka błaha rzecz a pomaga <_<

Przeskanuj kompa antywirusem bo wirusek jakiś może być, ale raczej to nic nie pomoże. Wyczyść rejestr i sprawdź czy na 101% nie masz żadnego hacka na kompie bo może problemy robić :huh:

@ Nie patrz na innych bo w zimę będziesz boso chodził ;) Jemu nie pomogło to nie znaczy,że tobie nie pomoże(uwierz mi ;) ) Usuń HS i całego wr wgraj od nowa jeżeli będzie taka możliwość i wtedy spróbuj... Może po prostu patch się nie dograł a gra czyta jako dograny i stąd taki problem(hmm... :unsure: ) Trochę takie dziwne zdaje się to,jednakże możliwie prawdopodobne :P

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

Już działa.

Można zamknąć.

Mógłbyś napisać w czym problem to by ludzie,którzy problem mają nie będą zakładali tych samych tematów z tym samym problemem ;)

1314539894-U88990.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...