Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy istnieje coś takiego jak trade hack, bądź coś co działa jak th?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Istnieje cos wlasnie takiego ze podbijam do kogos daje trade pokazuje cos a ja to biore ?? albo jakis inny sposob na zabranie jakiegos eq?

Opublikowano

Witam

Istnieje cos wlasnie takiego ze podbijam do kogos daje trade pokazuje cos a ja to biore ?? albo jakis inny sposob na zabranie jakiegos eq?

tylko na serwery hamachi, ogólnie nie istnieje ;/.

Opublikowano

Hm... szkoda mi takich "pasożytów", którzy przez to że sami nie potrafią zrobić eq, próbują skraść czyjeś...

98411845352625180393.png

Opublikowano

Tradehack był na hamachi servach.

Jest możliwy i tylko i wyłącznie, jeżeli ofiara ma dobrze zaprogramowanego wirusa, a nikt się w to nie bawi, bo jest takie coś jak "keylogger" ułatwia hakerowi całą sprawę.

To co jest na YT to zwykła umiejętność posługiwania się paintem.

Opublikowano

tak jak upy. prosze zamknac temat ;] bo bezsensowny jest on . ; - ) wiec . . . . . .

nawet na hamchi chyba niema tradehaka .

juz mozna chyba zamknac bo juz duzo osob sie wypowiedzialo .

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Jeśli chodzi o tego trade hacka na hamachi wykonanego w visual basicu co nie dzialal to pozdro wam ;x nie ma, nie bedzie i tyle. TH wymyslil bardzo dawno MrCybucH i dzieci sie tak jarały, ściągały jego puste archiwa bez hasla nabijajac mu kase.

Opublikowano

Już za wielki spam się robi. Nie ma takiego czegoś jak tradehack.

Spam mówisz, jak sam odświeżyłeś tematy spod 3-4dni i nawalasz spamami jak najęty.

Bez komentarza.

@top

Nie ma.

Opublikowano

@UP :

Co się tak na mnie uprałeś ? hmm? Ja tylko pomogłem wyjaśnić pytanie ... Sam widzę że ty też lubisz pomagać , ale ja nic do tego nie mam . Jestem nowym userem i na razie nie zrównam się z twoim poziomem, ale w przyszłości chcę pełnić jakąś ważną funkcję na MPC ...

royalt.png

81432326.gif

POMOGŁEM ??? DAJ PLUSIKA

;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...