Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kupno premium przez alertpay i przez paypal

magot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodzimy do sklepu MadMaxa musimy zalozyc tam konto , pozniej logujemy sie, wybieramy produkt ktory chcemy kupic klikajac na koszyk. dajemy zamow,

Wybierz sposób wysylki zamówienia.zaznaczamy :

Wysylamy kod na e-mail i dajemy dalej

Wybierz sposób zap³aty dla zamówienia zaznaczamy:

Europejski Przelew Bankowy i dajemy dalej

Wchodzimy na konto alertpay , klikamy w deposit nastepnie bank transfer

dajemy 2x next, a nastepnie wpisujemy dane z madmaxa.

PayPal

Wchodzimy na http://www.gamersfirst.com logujemy sie tak samo jak na WR u gory mamy MARKETPLACE<klikamy

nastpnie gdzie pisze

STEP 1: musimy tam ustawic na warrock i nasz nick

teraz wybieramy nasz produkt

natepnie zaznaczamy paypal

nizej pojawi nam sie dwa banerki klkamy w ten po lewej, przekieruje nas na stronke na ktorej mozemy kupic premke musimy sie tam zarejestrowac...

Po rejestracji logujemy sie, po lewej wybieramy ikonke warrock, nastepnie wybieramy produkt,

nastepnie pod Price : US$ 5.95 mamy nie widzialny przycisk ktory trzeba nasisnac, oczywiscie gdy na jedziemy na niego zmieni nam sie kursor, nastepnie po prawej w shopping cart dajemy

Proceed to checkOut < klikamy zklikamy na ikonke paypala logujemy sie do paypala i mamy premke i kod przyjdzie na meila

A tu jak zarobic

MoneyCashBar jest to francuski surfbar- jeden z najlepszych w sieci. Nalicza on punkty za przebywanie online.

Cennik: 1000pkt=4,00 dolary (stan z stycznia 2009)

Ja w 2 dni uzbierałem 1500 pkt . Wystarczy tylko chciec. Jest to metoda dla leniwych, poniewaz nic nie robiac zarabiamy pieniadze, wystarczy wyswietlac reklamy na swoim pulpicie. (zajmuje niewiele miejsca nie obciaza naszego systemu)

Najpierw zacznijny od tego, ze musimy miec kato na paypal.com (strona jest po polsku wiec nie musze pisac instrukcji zakladania konta, (pamietajmy jednak zeby podac prawdziwe dane)

O to link:http://www.moneycashbar.com/index.php?ref=brewka12

1. Naciskamy przycisk INSCRIPTION z lewej strony

2. Kolejno uzupełniamy:

Pseudo - nick

Mot de Passe - hasło

Retapez le Mot de Passe - powtórz hasło

E-mail - Twój e-mail

Parrain - pozostaw bez zmian

W polu Pays z rozwijalnej listy wybierz kraj 'Poland'.

3. klikamy VALIDER i czekamy az dojdzie do nas e-mail, w ktorym znajduje sie link w ktory musimy kliknac aby potwierdzic zalozenie konta

Gdy juz mamy konto mozemy sie na nie zalogowac (strona glowna).

Z lewej strony wybieramy 3 przycisk od dołu "BARRE" i sciagamy program MoneyCashBar i go instalujemy (GDYBY NIE CHCIAL SIE URUCHOMIC - WYSKAKIWAL JAKI BLAD, SCIAGAMY PLIK PONIZEJ,(Z TEJ SAMEJ STRONY, Z KTOREJ SCIAGNELISMY PROGRAM) I WRZUCAMY TEN PLIK DLL DO FOLDERU C:WINDOWSSYSTEM32).

Pod koniec miesiaca kazde zdobyte 1000 pkt bedzie przeliczane na pieniadze, gdy juz zdobedziemy minimum 10 euro bedzie mozna je przelac na konto paypal i mozemy robic co chcemy z naszymi pieniedzmi.

Na stronie w sekcji Statistiques jestesmy informowani na bierzaco o wartosci 1000pkt danego miesiaca.

PS. Bardzo oplacalna strona jedna z najlepszych!!

Za euro mozemy kupowac itemy premiumy w grach i duzo duzo wiecej polecam

Jak co moge dodac screny z przelewu z moneycashbar

OMg..... jeden z tematow do zamkniecia dwa razy klikelem nowy temat sry

Opublikowano

nieprzeczytales do konca a juz gadasz pod koneic poradnik

a zzoabcz co pisze

OMg..... jeden z tematow do zamkniecia dwa razy klikelem nowy temat sry

Opublikowano

NIE NO TO JAKAŚ PRZESADA ŚCIĄGAJĄ JAK ZAROBIĆ NA PAYPALU Z MOJEGO FORUM.BAN DLA AUTORA.

POWRÓCIŁEM NA FORUM!!!!!!
Opublikowano
NIE NO TO JAKAŚ PRZESADA ŚCIĄGAJĄ JAK ZAROBIĆ NA PAYPALU Z MOJEGO FORUM.BAN DLA AUTORA.

poradnik napisalem sam a jak chcesz do cho na solo tez mieszkam w lublinie n3p omg to daj link skaąd niby skopjowalem

Opublikowano

Dobrze ze jest taki temat ale większosc kupuje przez allegro raczej bo nie maja karty kredytowej :) Teraz ci co grają w WarRocka w Polsce to w 75% (tak mysle) dzieci -16 lat. Wliczając w to mnie :P

- zaraz ide

- gdzie ?

- jeszcze nie wiem.. :DD

- odpowiedzi zaznaczajcie ptaszkiem

- a długopisem można ?

OWNED xD

Opublikowano

Hmmm jak juz uzbieram te 10 dolarow to samo mnie zapyta o dane do paypala??? czy jak??

Opublikowano

No ja już się podjarałem xD Ale trzeba mieć kartę kredytową a ja takowej nie posiadam bo nie jestem pełnoletni więc trochę lipa ale co tam zawsze można przez allegro.

W końcu tutaj mamy za friko wystarczy tylko zostawić kompa 24/7 i punkciki lecą

Opublikowano

po 1 trzeba co jakis czas wpisac kod ze siedzisz przy pompie

a po 2 jak ktos nieiwe jak wyslac kase na paypala to musi poczekac do konca miesioca (kazdy tak musi bo waluta sie zmienia) pod koniec miecha jak sie punkty na kase przelicza to logujemy sie na stronke w menu wybieramy paiment czy jakas tak i wypelniamy przelew

a kart kredytowej nietrzeba mozna miec niezweryfikowane konto to tylko wpywla na nasze limity bo do all sa limity po pare tysiecy

i mozesz tez kupic na allegro.pl premium tylko musisz se zalozyc konto w pko od 13 lat i mozesz kupywac na allegro

z paypala na pko i gites:P

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam pytanie. Mam antywirysa Avasta i wykrywa mi, że MoneyCashBar jest reklamiarzem...

Czy może to być groźna dla komputera?