Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Za Nic ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jakiś czas temu dostałem bana za nabijanie lvl ( afk na harbor ida ) na 15 dni , od tamtego czasu grałem normalnie nie używałem haków ani innych wspomagaczy , na wr wchodziłem rzadko mało co grałem . Loguje się przedwczoraj a tu banik wysłałem oczywiście ticketa ale możne ktoś wie coś na ten temat ?

Opublikowano

Moje Kondolencje :( . Ja dostałem za free na zawsze jakiś tydzień temu na 32 lvl była premka i famas na 26 dni ;(

Witam. Jakiś czas temu dostałem bana za nabijanie lvl ( afk na harbor ida ) na 15 dni , od tamtego czasu grałem normalnie nie używałem haków ani innych wspomagaczy , na wr wchodziłem rzadko mało co grałem . Loguje się przedwczoraj a tu banik wysłałem oczywiście ticketa ale możne ktoś wie coś na ten temat ?

energo.png

by luxxxxx

Opublikowano

Po pierwsze zacznijmy od tego, ze nie ma takiego czegoś jak bany za friko.

HackShield teraz nie banuje wiec nie ma możliwości bycia zbanowanym poprzez detekcje typu "false - positive".

Bany są teraz albo nadawane przez adminów, którzy podglądają rozgrywkę na spectate, albo na podstawie tickietow.

W wiezieniu tez wiekszosc jest "niewinna". Tu mamy analogiczna sytuacje.

Nie ważne, ze nie cheatowales "ostatnio", chociaż i w to nie uwierzę patrząc na posty w tematach ze wstawkami.

Po co niektórzy komentują pisząc, ze działa jak potem okazuje się, ze "ban jest za nic"?

Co do topicu to kluczowe moze sie tu okazac zdanie:

Jakiś czas temu dostałem bana za nabijanie lvl ( afk na harbor ida ) na 15 dni , od tamtego czasu grałem normalnie

Tickiet nie ulega przedawnieniu :) Mogę zrobić Ci teraz a wysłać za pół roku, a konto i tak zostanie zbanowane.

W końcu handel kontami jest zakazany wiec musiał to robić właściciel : )

1373662483-U83583.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...