Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cartograph G

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś wam pokaże działającego Cartograph jest to Cartograph G , obecnie orginalny Cartograph nie działa ale ktoś był miły i zrobił pod bete 1.3_01.

Jest to bardzo przydatny program którym możemy wyrenderować mape i zobaczyć co i jak

Download:

http://duponline.net/cartograph_g/download.php?f=cartograph_g_2011_03_03_bins.rar

Skan:

http://www.virustotal.com/url-scan/report.html?id=cbffc5ebf38c40895fa4ce77b69328ca-1301455723

Są tam 2 pliki .exe

Cartograph_G.exe i Cartograph_G_Renderer.exe

Ja osobiście używam Cartograph_G.exe jest on łatwiejszy w obsłudze zaś Cartograph_G_Renderer.exe to jest stary Cartograph przerobiony pod najnowszą wersje Cartograph_G.exe

jest bardzo prosty w obsłudze wystarczy wybrać mapę kliknąć render i widzimy jak wygląda nasz świat. Przydatne gdy się zgubimy gdzieś stawiamy pochodni duż lub robimy strzałkę i już wiemy gdzie jest nasz dom wystarczy podążać w dobrą strone są jeszcze różne opcje ale wy sami je możecie rozpracować

W NAZWA_ŚWIATA.txt jest ile czego jest na mapie ;]

Pozdrawiam. Mąka

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@ref

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Nie jestem archeologiem / topic wcale nie taki stary..

Mam ten problem co UP m.in. to : Error: No valid chunks found!

W pliku txt który się tworzy jak nacisnę RENDER !

Proszę o pomoc :D

/ / znacie jakieś inne programy którymi mogę znaleźć się w mc, bo się zgubiłem :F

+

Opublikowano

To samo mam dziwne to jakieś :/ pomóżcie bo siostra zgubiła swój domek i sie prawie rozpłakała (ma 5 lat gra na peaceful)

Pomogłem? Postaw add.png

Nie pomogłem? Nie stawiaj nic!

8726.gif25358.gif

minecraftus.png

50 postów [x] Mam mało postów ... Wiesz dlaczego?

100 postów [x] Bo nie spamuje jak neo kid!

150 postów [-]

200 postów [-]

250 postów [-]

300 postów [-]

Opublikowano

Jak to ustawić żeby w 3d wyrenderować sobie tak , żeby było widać gdzie mam jakieś jaskinie tzn żeby dużo wielkich jaskiń było

940messi.png
Opublikowano

z tego co mi wiadomo były już tut'y downloady i opisy cartographa.

ino, ale, lecz fajny sprzęt, polecam jeżeli chcecie znaleźć np, lapis izuali ;)... (najczęściej znajdziecie go na nowo wygenerowanej mapie.... ;x)

89850546305879240269.png

Jak już masz coś mi dawać, przemyśl to 10 razy, potem 5 razy i ostatecznie.

Bądź noobek

:) daj delete.pngsexf.gifsexf.gifsexf.gifsexf.gifsexf.gif

,, BY Mariobase kropa pe el xD!

Opublikowano

z tego co mi wiadomo były już tut'y downloady i opisy cartographa.

ino, ale, lecz fajny sprzęt, polecam jeżeli chcecie znaleźć np, lapis izuali ;)... (najczęściej znajdziecie go na nowo wygenerowanej mapie.... ;x)

Nie najczęściej, a tylko bo w poprzednich wersjach teren zaladowal si bez tego surowca.

Co do programu, to już chyba kiedyś był (a może to nie to forum), ale napewno się przyda

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@ref

@up

program był ale nie pod 1.3_01

1390144171-U592769.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ey.Chłopaki , sory że sie spytam ale nie ogarniam. Gdzie się stwarza screen po renderowaniu z świata?

I <3 Chelsea.

I <3 Wisła Krk.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam dziś wam pokaże działającego Cartograph jest to Cartograph G , obecnie orginalny Cartograph nie działa ale ktoś był miły i zrobił pod bete 1.3_01.

Jest to bardzo przydatny program którym możemy wyrenderować mape i zobaczyć co i jak

Download:

http://duponline.net/cartograph_g/download.php?f=cartograph_g_2011_03_03_bins.rar

Skan:

http://www.virustotal.com/url-scan/report.html?id=cbffc5ebf38c40895fa4ce77b69328ca-1301455723

Są tam 2 pliki .exe

Cartograph_G.exe i Cartograph_G_Renderer.exe

Ja osobiście używam Cartograph_G.exe jest on łatwiejszy w obsłudze zaś Cartograph_G_Renderer.exe to jest stary Cartograph przerobiony pod najnowszą wersje Cartograph_G.exe

jest bardzo prosty w obsłudze wystarczy wybrać mapę kliknąć render i widzimy jak wygląda nasz świat. Przydatne gdy się zgubimy gdzieś stawiamy pochodni duż lub robimy strzałkę i już wiemy gdzie jest nasz dom wystarczy podążać w dobrą strone są jeszcze różne opcje ale wy sami je możecie rozpracować

W NAZWA_ŚWIATA.txt jest ile czego jest na mapie ;]

Pozdrawiam. Mąka

mi spoko dziela :D thx ^^

Spam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...