Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

yang za sms? sprawdzał ktoś?

Gość wredny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam znalazłem taką strone home.unl.pl czy ktoś z tego korzystał? czy to wogle działa? Słyszalem ze tak ale może wy wiecie? bo nie chcem kasy w błoto wywalac....

Opublikowano

Nie. To jest shit. Jak znajdziesz inną taką stronę to nie dawaj im ŻADNYCH passów ani nie wysyłaj SMS-ów. Zwykli naciągacze

Opublikowano

ale ogólnie slyszałem o tej stronie ze shit to jest yang hack ale ten exp hack na tej stronie to niby działa nawet na metin2.pl cos bylo ...czy wogole istnieje jakisz exp hack? moze sie pokusze i kupie i tak mam kase na komie nie zaszkodzi:P

Opublikowano

Nawet jak masz na komie 300 zł to nie marnuj na pierdoły ;x

Nie istnieje żaden exp hack, yang hack, dupe hack i już przestańcie wierzyć w ten shit. Jak masz do wydania kasę na komie to kup pierścień expa...bana nie dostaniesz a exp większy...

Opublikowano

Tak, ale pewnie ma keyloggera w środku...gratuluję inteligencji ;o

Opublikowano

skanowałem nie ma:)) a pozatym co mi z tego jak ja na drugim koncie gram :>

Opublikowano

nie wysylaj zadnych smsow ani na zaden e-mail swoich passow bo jak sms to na Smocze Monety a jak e-mail to wysylasz na kolesia e-mail i masz po koncie

Opublikowano

nie wysylaj zadnych smsow ani na zaden e-mail swoich passow bo jak sms to na Smocze Monety a jak e-mail to wysylasz na kolesia e-mail i masz po koncie

SORRY ZA 2 ODPOWIEDZI ALE COS MI SIE ZACIELO I 2 SIE DODALY

• Dodaj nową pozycję...