Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexon Tłumaczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema to znowu ja mógłby mi ktoś konkretnie to przetłumaczyć bo google translator dziwnie tłumaczy z góry dzieki

We truly appreciate your continuous participation and support for Combat Arms Europe.

We have read your email of inquiry that you have submitted to us regarding matters of your game-related issue.

We are sorry for the inconvenience that you are experiencing. Our development team is doing their best to investigate this

problem. Hopefully this issue will be resolved as soon as possible.

For more information, please visit our website at:

http://combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Main.

Thank you very much for understanding.

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

My słusznie doceniają wasz ciągły udział i poparcie (popierać) dla Walki Uzbraja (bronie) Europa. przeczytaliśmy waszą pocztę elektronową zapytania (dochodzenie) co (żeby; który) wy oddaliście na rozpatrzenie my (USA; amerykański) oglądający (traktujący; oglądanie; traktowanie) sprawy waszej gry związany wydawać (wydanie; wynik; wychodzić; w sprawie). My jesteśmy żałujący dla kłopotu co wy doświadczacie. Nasz zaspół rozwoju (opracowywanie) stara się badać (prowadzić dochodzenie) ten (to) kwestia (problemowy). Z nadzieją to wydanie (wynik; w sprawie) będzie rozwiązywany jak najszybciej. Dla większa ilość (bardziej; więcej) informacja (informacyjny; informacja), sprawiać przyjemność (proszę) odwiedzają nasz *website* przy: *http*://*combatarms.ne*...*spx*?ROZDZIELAJĄ =/Główny punkt (główny). Dziękują bardzo za zrozumienie.

Zbyt duża sygna.

Opublikowano

My słusznie doceniają wasz ciągły udział i poparcie (popierać) dla Walki Uzbraja (bronie) Europa. przeczytaliśmy waszą pocztę elektronową zapytania (dochodzenie) co (żeby; który) wy oddaliście na rozpatrzenie my (USA; amerykański) oglądający (traktujący; oglądanie; traktowanie) sprawy waszej gry związany wydawać (wydanie; wynik; wychodzić; w sprawie). My jesteśmy żałujący dla kłopotu co wy doświadczacie. Nasz zaspół rozwoju (opracowywanie) stara się badać (prowadzić dochodzenie) ten (to) kwestia (problemowy). Z nadzieją to wydanie (wynik; w sprawie) będzie rozwiązywany jak najszybciej. Dla większa ilość (bardziej; więcej) informacja (informacyjny; informacja), sprawiać przyjemność (proszę) odwiedzają nasz *website* przy: *http*://*combatarms.ne*...*spx*?ROZDZIELAJĄ =/Główny punkt (główny). Dziękują bardzo za zrozumienie.

omg

przeciez napisal ze nie chce zeby tlumaczyc przez google translate albo cos w tym stylu to po co piszesz takie idiotyzmy ?!

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

a jakies inne tłumaczenie przetłumaczone przez kogoś kto umie angielski a nie przez program ? bo to mi za wiele nie mówi a ja nadal nie wiem czy dostane zwrot moich nx

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Moje tlumaczenie:

Dziekujemy za twe wsparcie dla gry!

Zapoznaliśmy się z problemem który nam przedstawiłeś.

Przepraszamy za niedogodności, które występują. Nasz zespół robi wszystko, aby rozwiązać twój kłopot

Mam nadzieję, że ten problem zostanie rozwiązany jak najszybciej.

Aby uzyskać więcej informacji, odwiedź naszą stronę internetową:

http://combatarms.ne...spx?PART=/Main.

Dziękujemy bardzo za zrozumienie.

ale to moje tłumaczenie a moj angol nie jest jakos specjalnie pro ^^xD

wg mnie to maja wiecej takich problemow i dlatego narazie olewaja

i pewnie troche to jeszcze potrwa

ja dzisiaj na luzie kupilem NX przez mopay

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

@up: serio? bo ja nie zauważyłem żeby kiedykolwiek nie olewali (mnie już olali 3x, moim zdaniem pisanie do nich nic nie wyjaśnia..)

@topic: wątpię czy Ci zwrócą, to co Ci odpisali zawsze odpisują..zmieniają tylko środek (u Ciebie wgl nic nie wsadzili) i link do strony (główna, jakiś temat, itd)

@down: mówię o tym, że mi też odpisali i co z tego - napiszę bez pytania, to odpiszą jakieś głupoty i dadzą link i nic nie ma. Napisze z końcowym pytaniem - napiszą, że jeśli nie robiłem xx to mi wrócą, albo dadzą coś innego z powodu buga. No tak rzeczywiście się pośpieszyli 2 miechy czekam;O

Opublikowano

@up: serio? bo ja nie zauważyłem żeby kiedykolwiek nie olewali (mnie już olali 3x, moim zdaniem pisanie do nich nic nie wyjaśnia..)

@topic: wątpię czy Ci zwrócą, to co Ci odpisali zawsze odpisują..zmieniają tylko środek (u Ciebie wgl nic nie wsadzili) i link do strony (główna, jakiś temat, itd)

ja jak zostalem zbanowany na lidera dawnego clanu to im napisalem zeby mi dali go na nowe konto (tlumaczylem sie ze brat hackowal to mi odpisali ze nie maja takiej mozliwosci xD^^ raczej w to watpie ze nie maja ale odpisali ^^

sygnatura_old.png

Opublikowano

Moje tlumaczenie:

Dziekujemy za twe wsparcie dla gry!

Zapoznaliśmy się z problemem który nam przedstawiłeś.

Przepraszamy za niedogodności, które występują. Nasz zespół robi wszystko, aby rozwiązać twój kłopot

Mam nadzieję, że ten problem zostanie rozwiązany jak najszybciej.

Aby uzyskać więcej informacji, odwiedź naszą stronę internetową:

http://combatarms.ne...spx?PART=/Main.

Dziękujemy bardzo za zrozumienie.

Załatwione .

Zamykam .

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...