Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio umieściłem bota do shaiya na tym forum i napisałem dokładnie że działa on na pl'u bo sporo ludzi pyta nadal czy są hacki do shaiya PL....

Odpowiadam że mam bota i chciałem go udostępnić więc zrobiłem to. Na drugi dzień patrzę a tu osąd że to key logger od kolesia który nawet tego nie sprawdził więc na jakiej podstawie tak twierdzi?

To forum ma się przecież rozwijać i chciałem pomóc tym co grają w shaiya tak jak ja! Biorąc pod uwagę wypowiedź tego kolesia to każdy hack na tym forum to key logger...

Śmieszne to jest...

Oto link do postu: http://www.mpcforum.pl/topic/307853-bot-dzialajacy-bot-do-shaiya-na-pla/page__p__2148942__fromsearch__1#entry2148942

Opublikowano

Szanowny kolego, obejrzyj sobie proszę moją odpowiedź w swoim temacie, zrób to co Ci napisałem i przestań zakładać durne topic'i nie wnoszące nic do tematu. :)

Dla mnie wszystko co tak jak w tamtym temacie łaskawie nam opisałeś wygląda jak keylogger. Nie podoba się? Masz problem, idź na jakieś forum o pokemonach i tam się reklamuj.. Może ktoś Ci uwierzy. :)

Też potrafię machnąć sobie keyloggera w jakimś pliku, wrzucić go gdzieś, podpisać, że to jest cud w tej dziedzinie i po 5 min masz 70lvl z prawami GM'a, ale nie wiem czy zauważyłeś, jesteś chyba (bo nie jestem pewien, może jakiegoś inteligenta przeoczyłem) pierwszym który coś takiego odwalił i ma jeszcze pretensje. ;)

@xXAsparteXx: Skan jest jednym z wielu rzeczy o których zapomniał...

@Moderator/Admin, itp: Temat do zamknięcia, podobnie jak tamto co nam wstawił...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...