Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrzynki ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kalika Case albo black hisec case. alternatywnie mozesz kupic za NX ale wtedy wyniesie cie to hymm okolo 1000-1500 zlotych, albo za GP i wtedy 2-3 milliony ;)

Opublikowano

Black skrzynie.

Ewentualnie z Kaliki , ale to skrzynka eventowa przeznaczona właśnie tylko i wyłącznie na eventy.. ( Nie wiem czy nie czasem tylko na zimę )

Opublikowano

z black key albo kaliki ale wątpie czy ci wypadnie na zawsze i do tego spec.

Uśmiechnij się, bo jutro może zabraknąć Ci czasu albo zębów.

Opublikowano

Jeśli już będziesz chciał otwierac black hi sec, to rób to wtedy, gdy dużo się takich trafia, np. event halloween (tak to się pisze? :D ) itp.

Opublikowano

Mym zdaniem albo ci się tafi albo nie losowo...

Nie od eventa zależy ( raczej ) itp. Na Black i Kalika* <----------- nie wiem dokładnie co do Kalika ale tam jest wszytko nawet all merc.

Z tego co piszę na MP (MegaPhone) to tego sporo wypada , ale gra w to ileś milionów ludu więc ŻADKO z tego wszystkiego :(

Opublikowano

Mym zdaniem albo ci się tafi albo nie losowo...

Nie od eventa zależy ( raczej ) itp. Na Black i Kalika* <----------- nie wiem dokładnie co do Kalika ale tam jest wszytko nawet all merc.

Z tego co piszę na MP (MegaPhone) to tego sporo wypada , ale gra w to ileś milionów ludu więc ŻADKO z tego wszystkiego :(

1. Zależy od eventu, bo wtedy szansa perma jest zwiększona kilkukrotnie

2. W Europejskie CA gra 600 tyś osób

3. Nie każdy kupuje NX i otwiera blacki.

Dlatego, najlepiej otwierac, gdy są eventy z Black Hi- Sec'ami.

Opublikowano

1. Zależy od eventu, bo wtedy szansa perma jest zwiększona kilkukrotnie

2. W Europejskie CA gra 600 tyś osób

3. Nie każdy kupuje NX i otwiera blacki.

Dlatego, najlepiej otwierac, gdy są eventy z Black Hi- Sec'ami.

a ja sie nie zgodze bo prawdopodobienstwo trafienia jest takie samo tylko po prostu wiecej ludzi otwiera dlatego czesciej sa trafione

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Mi sie wydaje że jak jest event z keyami to prawdopodobienstwo jest mniejsze, czemu? Z 200-400 tysięcy ludzi otwiera black keye z godzinę. Leci z 50 permow? Bardzo mało jak na tyle ludzi.

Normalnie - poza eventem, niektórzy dostają po 2 permy pod rząd... Zbieraj z 30 kluczy i otwórz wszystkie naraz. Na pewno coś wpadnie ;] Ostatnio bardzo dużo speców leci. Mniej broni - nie wiem czemu.

PS. keye za NX chyba mają większe prawdopodobieństwo niż te z eventów.

Opublikowano

Pelfar chciał się dowiedzieć z czego wypadają spece na perma... A nie jaka jest szansa..

Ariss nie wciskaj kitu.. Szanse zawsze są takie same. Na godzine milion osób otwiera i leci ponad te 50 permów.

Bez eventu 1/10 z tego otwiera czarne skrzynki i nawet czasami na godzine nie poleci 1 perm.

Opublikowano

Tak jak panowie wytłumaczyli .

Z tego powodu iż tak normalnie nie ma kalike w sklepie to masz szansę na wylosowanie z Czarnej Paczki .

Wszystko zostało wyjaśnione a wy spamujecie ile jest % ...

Zamykam

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...