Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegrowicze Z Ziemi, Lądów I Ze Świata, Proszę O Głosy :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym prosić o głos na pracę

http://pleneria.allegro.pl/galeria/Praca-284

Dlaczego akurat na moją pracę? :)

Otóż interesuje się energetyką jądrową, i nie tylko chce jechać "bo chce", ale po prostu się tym od dawna interesuje, a moje zdjęcie co prawda nie jest wyrafinowane ale za to nie modyfikowane, a dodatkowo przedstawia zespół obiektów opustoszałych - cały kompleks budynków z Elektrowni Jądrowej Żarnowiec.

Więc jeżeli oglądasz ten post, bardzo Cię proszę o głos na mnie :)

Aby zagłosować trzeba mieć konto Allegro. Każdemu kto zagłosuje bardzo serdecznie dziękuje! Proszę też o poinformowanie swoich znajomych, kolegów, koleżanki, rodziny i podsunięciu im mojego linka

Głosowanie nic nie kosztuje, a być może pozwoli spełnić moje marzenie odnośnie wycieczki która jest do wygrania w konkursie.

Jeżeli nie wierzysz mi że podałem link do konkursu Allegro to prosze wejdź na stronę główną allegro www.allegro.pl następnie kliknij na zakładkę SPOŁECZNOŚĆ, znajdującą się na górnym pasku. Po otworzeniu podstrony "Społeczność" po prawej stronie będziesz mieć kwadratową reklamę "Pleneria Wyjazd do Strefy Zero" ,"prypeć, Kijów Czarnobyl", dowiedz się więcej", kliknij to, następnie wybierz GALERIA i odnajdź moją prace o numerze 284 . Oddaj głos logując się.

Pozdrawiam.

P.S. Mam nadzieje że kogoś przekonam

P.S 2 Mam nadzieje że nikt tutaj nie będzie pisał że chce wyłudzić hasła, strona jest w domenie allegro, to raz, dwa podałem opis jak do niej dojść ze strony głównej Allegro a nie przez link.

Opublikowano

Wycieczka do Czernobyla kosztuje około 500zł więc to nie jest aż taki duży wydatek by bawić się w jakieś konkursy. Good luck, ale pewno dużo osób bierze w tym udział więc jest małe prawdopodobieństwo, że wygrasz :)

Opublikowano

Wycieczka do Czernobyla kosztuje około 500zł więc to nie jest aż taki duży wydatek by bawić się w jakieś konkursy. Good luck, ale pewno dużo osób bierze w tym udział więc jest małe prawdopodobieństwo, że wygrasz :)

700zł to trzy dniowa, 500zł to jak sobie pojedziesz sam do Ukrainy i bez Polskiego przewodnika :), a ta wersja jest full wypas na tydzień + dodatkowe atrakcje :) Za 1200zł masz taką tylko bez dodatkowych atrakcji (typu strzelanie z AK-47 Kałasznikow, spanie w porządnym hotelu w Kijowie (obok stadionu gdzie ma rozegrać się finał euro) + dodatkowy dzień (Cały!) na zwiedzanie Kijowa i inne), więc cena ok 1700zł na oko, do tego jeszcze inne atrakcje typu "niespodzianka".

Dlatego prosze o głosy, wygram czy nie wygram, ale każdy głos się przyda, będę wdzięczny. Zawsze to będę mógł powiedzieć że zrobiłem wszystko co mogłem.

Opublikowano

Dziękuje!

Macie jakieś pomysły na zebranie głosów ? :) nie mam pomysłu :( Cóż i gdzie może zachęcić do oddawania głosów? :rolleyes:

Opublikowano

Ja także oddałem głos :D

Co do pomysłu, zrób to co tutaj na innych forach (na których jest dużo ludzi) czyli wstaw taką prośbę a może ktoś zagłosuje, możesz też (jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś) rozesłać to do znajomych na nk, facebook itp

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Ja także oddałem głos :D

Co do pomysłu, zrób to co tutaj na innych forach (na których jest dużo ludzi) czyli wstaw taką prośbę a może ktoś zagłosuje, możesz też (jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś) rozesłać to do znajomych na nk, facebook itp

Dzięki za głos.

To co napisałeś już dawno zrobiłem :) Ale coś innego hm :( kiedyś było lepiej jak GG nie blokowało linków :) spamowało się że hoho o.O Teraz się już tak za bardzo nie da.

Zauważyłem że na Waszym forum jako jedynie przyjęliście tak ciepło głosowanie na pracę moją. Jest kiepska i to przyznaje... no ale :)

Wracając do tematu głosowania, myślałem o jakimś "przekupieniu", ale kurczę nie ma za bardzo czym. Gdybym otworzył stragan na środku mojego miasta i rozdawał za darmo pączki (tylko tym co mają konta na allegro :D i zagłosują komisyjnie na laptopie z zainstalowanym Kasperskim) to może i by się trochę głosów nazbierało. A jak nie pączek to lody :) (tylko że Zima jest). Metinowców można by yangami przekupić,Tbijczyków goldami ale to trzeba mieć zapas i umieć w to grać :) z resztą i tak to było by mało wydajne.

Dawanie kodów doładowań to nie opłacalne, bo przeznaczając na to 200zł po 5 zł najtańszy kod to wychodzi mi 40 głosów, a nie wiadomo czy to pomogło by w zwyciężeniu :) ryzyk fizyk.