Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack D3D Na Bazie System32 - Bledy

xAdrenalinaX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

probuje rozkminic hacka d3d na bazie system32

pododawalem wszystko do projektu, zmienilem na aktualne adresy itp. ale jak zrobie debugger to mam bledy:

1>------ Build started: Project: xAdrenalinaX BETA 3, Configuration: Debug Win32 ------

1>Compiling...

1>cBase.cpp

1>##############################

1># System32

1># Give Credits if u use it

1># WarHax.com

1>##############################

1>c:\documents and settings\łukasz\moje dokumenty\visual studio 2008\projects\xadrenalinax beta 3\xadrenalinax beta 3\chacks.h(19) : fatal error C1083: Cannot open include file: 'sMenuItems.h': No such file or directory

1>Main.cpp

1>c:\documents and settings\łukasz\moje dokumenty\visual studio 2008\projects\xadrenalinax beta 3\xadrenalinax beta 3\main.cpp(17) : fatal error C1083: Cannot open include file: 'TargetVer.h': No such file or directory

1>cHacks.cpp

1>c:\documents and settings\łukasz\moje dokumenty\visual studio 2008\projects\xadrenalinax beta 3\xadrenalinax beta 3\chacks.h(19) : fatal error C1083: Cannot open include file: 'sMenuItems.h': No such file or directory

1>d3dfont.cpp

1>c:\documents and settings\łukasz\moje dokumenty\visual studio 2008\projects\xadrenalinax beta 3\xadrenalinax beta 3\d3dfont.cpp(13) : fatal error C1083: Cannot open include file: 'stdafx.h': No such file or directory

1>Generating Code...

1>Build log was saved at "file://c:\Documents and Settings\Łukasz\Moje dokumenty\Visual Studio 2008\Projects\xAdrenalinaX BETA 3\xAdrenalinaX BETA 3\Debug\BuildLog.htm"

1>xAdrenalinaX BETA 3 - 4 error(s), 0 warning(s)

========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========

da606d891b9d25cf94b9a248770900b7.gif

11.03.2011

xAdrenalinaX V0.5

Już Niedługo xAdrenalinaX V0.6 D3D

Opublikowano

Matko... ;D

Nie umiesz sobie zaradzić ??

Pierwsze co to wpisz do translatora.

1> c: \ Documents and Settings \ Łukasz \ Moje dokumenty \ Visual Studio 2008 \ Projects \ beta xadrenalinax 3 \ xadrenalinax beta 3 \ chacks.h (19): fatal error C1083: Nie można otworzyć pliku to: "sMenuItems.h": Nie ma takiego pliku lub katalogu

Już rozumiesz ??

Jeśli nie to otwórz chacks.h i usuń "sMenuItems.h".

Reszte to chyba już sam dasz rade.

02758850976702993171.png

1300408940gf.gif

Opublikowano

a w opcjach w c++ zmieniłeś z debug na relase?????? jak nie to to zrób!!!

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...