Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technikum Gastronomiczne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem w 3 GIM i muszę wybrać szkołę, wiem wiem było takich tematów dużo ale ja potrzebuje porady czy gdy pójdę do takowego technikum na kierunek:

-technik żywienia i gospodarstwa domowego

To zdobędę szybko zawód ? Mam jeszcze do wyboru Technikum Elektryczno-Mechaniczne no i oczywiście Szkoły górnicze bo mieszkam w Katowicach, lecz nie widze się w roli górnika, lub osoby pracującej pod ziemia np. elektryka.

Mam kumpla 2 lata starszego od mnie i uczęszcza do w/w Techikum i wyobraźcie sobie, że on podczas semestru miał praktyki w jednej restauracji, ta informacja jeszcze bardziej ukierunkowała mnie w wyborze tego technikum a jakie jest wasze zdanie ?

mjwpat.png

Opublikowano

Kolega właśnie chcę iść na to co ty, technikum gastronomiczne. Ja siebie nie widzę w roli kucharza, także wiele o tym nie wiem. Ale myślę, że jest to nawet opłacalne.

Ja mam zamiar iść do technikum informatycznego na słubickiej we wrocławiu, ale znając mnie wylece w pierwszym tygodniu. I zastanawiam się nad zawodówką - elektromechanik, a potem technikum uzupełniające. I w ten sposób mam średnie :D Powiem Ci, że kiedyś się tym nie przejmowałem, a teraz trzeba zacząć wybierac....

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Kolega właśnie chcę iść na to co ty, technikum gastronomiczne. Ja siebie nie widzę w roli kucharza, także wiele o tym nie wiem. Ale myślę, że jest to nawet opłacalne.

Ja mam zamiar iść do technikum informatycznego na słubickiej we wrocławiu, ale znając mnie wylece w pierwszym tygodniu. I zastanawiam się nad zawodówką - elektromechanik, a potem technikum uzupełniające. I w ten sposób mam średnie :D Powiem Ci, że kiedyś się tym nie przejmowałem, a teraz trzeba zacząć wybierac....

Ja po pierwszym semestrze w technikum inf miałem 2,93 średnia tam nie ma opierdalania jak w gimnazjum przekonacie sie o tym i to nieźle

s2c77Oa.png

Opublikowano

Ja jestem w technikum hotelarskim - sporo wycieczek zawodoznawczych mamy. Praktyki można mieć gdzie chcesz (Warszawa,Zakopane,Gdańsk-hotele 3,4,5 gwiazdkowe), są miesięczne. Gastronomiczne u nas też fajne bo fajnie coś tam ugotować :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Ja po pierwszym semestrze w technikum inf miałem 2,93 średnia tam nie ma opierdalania jak w gimnazjum przekonacie sie o tym i to nieźle

No ja w gimnazjum teraz taką mam :D

Hotelarskie też nie jest głupim pomysłem.

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Ja też się zastanawiam nad wyborem technikum gastronomicznego, ale nie wiem co z tego wyjdzie. Raczej powinienem się dostać.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Witam jestem w 3 GIM i muszę wybrać szkołę, wiem wiem było takich tematów dużo ale ja potrzebuje porady czy gdy pójdę do takowego technikum na kierunek:

-technik żywienia i gospodarstwa domowego

To zdobędę szybko zawód ? Mam jeszcze do wyboru Technikum Elektryczno-Mechaniczne no i oczywiście Szkoły górnicze bo mieszkam w Katowicach, lecz nie widze się w roli górnika, lub osoby pracującej pod ziemia np. elektryka.

Mam kumpla 2 lata starszego od mnie i uczęszcza do w/w Techikum i wyobraźcie sobie, że on podczas semestru miał praktyki w jednej restauracji, ta informacja jeszcze bardziej ukierunkowała mnie w wyborze tego technikum a jakie jest wasze zdanie ?

odradzam elektryka ja sie ucze odradzam nie idz na to , to jest pieklo o jakies pojebane wzroy , nie idz odradzam

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Ja też się zastanawiam nad wyborem technikum gastronomicznego, ale nie wiem co z tego wyjdzie. Raczej powinienem się dostać.

Dostać się to nie problem, gorzej się utrzymać...

1317454587-U195480.png