Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Na wakacje wybieramy sie rodzina do polski ojciec , mama i ja . Noi oczywiscie pies :)

I tutaj mam pytanie jak taki pies ma byc przewieziony bo to kawal drogi z irlandi . 3 osoby a pies gdzie jakie jest prawa jak ma byc zabezpieczony ? Bral ktos psa na dlugie rasy ? Pewnie dam mu tableki nasenne .

Mamy sedana i tak bede z ojciec na zmiane jechal ale to nie problem tylko nie chcemy psa zostawiac a w sedanie nie ma zabardzo gdzie go wcisnac :D

Myslelismy zeby klatke do bagaznika go do klatki z otwarciem jednej tylnej kanapy zeby mial dostep do nas . I tak przespal by 80 % trasy ?

I jaka trase optymalnie byscie brali tylko nie przez paryz bo juz raz jechalem . Korek 9 godzinny .

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

Najlepiej coś nasennego ale to zależy od psa i przyzwyczajeń. Mam dwa psy z czego jeden umie droge do warszawy(300-350km) przespać bez podnoszenia głowy a drugi nad jezioro nie potrafi wytrzymać drogi, wszystko zależy od psa. Co do trasy http://maps.google.pl/

sygnacy.png

Sygnatura by dudsonowa

Najbardziej zajebisty grafik na MPC KLIK

Opublikowano

No tak jak mowie zeby cos nasennego dac . Tylko nie wiem jak go trzeba trzymac w samochodzie bo nie mozna poprostu na siedzeniu bo mandat bedzie :P

Co do trasy to bardziej chodzilo mi o najlepsze promy bo z mapy nic sie nie dowiem .

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +