Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeden puchar w Cape Dun ukryty, w posiadaniu orkowego kwatermistrza Urkrassa, odnalazł się niedawno. Aby go zdobyć wystarczy obejść magazyn dookoła i skradać się przez tylne drzwi.

Drugi puchar u Rakusa, niedaleko Okary się kryje, ma go jeden z pradawnych - magów ognia. Po wyprowadzeniu go z jaskini otrzymasz puchar. Nie będzie to jednak łatwe, gdyż czyhają na niego nieumarli.

Trzeci w Monterze się znajduje, niewolnik Bengred posiada go. Aby zdobyć puchar, należy powiedzieć nadzorcy, że Bengred zostaje przeniesiony na farmę.

Vengard - stolica ludzi, dawno w niej byłem, miasto otoczone przez barierę i te orkowe psy - starzec splunął - łatwo tam nie wejdziesz, potrzebny kamień teleportacyjny. Jak już go zdobędziesz, to przenieś się do świątyni, zagadnie do ciebie Markus, całkiem miły paladyn, pamiętam jak był dzieckiem - staruszek chrząknął - no nieważne. Powinien cię zaprowadzić do króla, wcześniej dostaniesz puchar.

Który to już? - starzec podrapał się po głowie - piąty, już wiem! Teraz Geldern, gdy zawędrujesz aż do areny, wejdź w ciemny szyb kopalni złota i tam znajdziesz puchar, o ile nikt go nie ukradł.

Czas na puchar z Silden, nie będzie to bezpieczne - ukryty jest w chacie orkowego nadzorcy Zapoteka. Kombinuj, na pewno się uda.

W Nemorze spotkamy kolejnego z magów ognia - Treslotta. Gdy dostarczysz mu odpowiednie rośliny, wyda ci puchar.

Mora Sul to miasto na pustyni. Jest tam naprawdę niebezpiecznie! Spotkaj się z handlarzem Masilem, wykonaj jego zadania, odbierz puchar i uciekaj po następny.

Niedaleko Mora Sul znajdziemy niewolnika Yussufa - starzec znowu zakaszlał - zabije mnie to kiedyś - mruknął i wrócił do opowiadania - Yussuf przyjaźni się z pewnym paladynem - Cruzem, jego też, swoją drogą, znałem - wrócił do opowieści - Cruz to bardzo odważny człowiek, z tego co wiem, stracił puchar podczas walki z pełzaczami. Puchar został połknięty przez umierającego pełzacza.

W Trelis spotkamy paladyna Konrada. Tym razem obejdzie się bez niepotrzebnego gadania. Paladyn bardzo chętnie wyda ci puchar.

Pomiędzy Trelis a Bregą również znajduje się puchar. Jednak uważaj, upadli paladyni to trudni przeciwnicy, zwłaszcza gdy mają pod rozkazami całą gromadę bandytów...

A potem wróć na północ do Klasztoru, gdzie znajdziesz Miltena. On da ci ostatni puchar i wtedy - starzec rozkaszlał się na dobre, zrozumiałeś, iż nic już z niego nie wyciągniesz.

• 5 tygodni później...