Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Lagi Na Autoshot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak odpalam hacka AutoShota (chyba od piorex) wbijam na serwer z pb i zachwile mi w czacie co sekunde wyjebuje tekst

"This server IP is blocked by PunkBuster" Dzieje sie tak nawet jak w ustawieniu wylaczam PB i wchodze na serwer bez PB.

Może to wina hacka, dodam że jade na pathu 1.7 cod crackowany angielski

BlackShot

sergeantmajory.png

Vectorek

Klan: Aeria

Opublikowano

Więc tak odpalam hacka AutoShota (chyba od piorex) wbijam na serwer z pb i zachwile mi w czacie co sekunde wyjebuje tekst

"This server IP is blocked by PunkBuster" Dzieje sie tak nawet jak w ustawieniu wylaczam PB i wchodze na serwer bez PB.

Może to wina hacka, dodam że jade na pathu 1.7 cod crackowany angielski

hax z którym próbujesz wejść na server jest wykrywany przez PB stąd ten komunikat... zobacz czy możesz wejść bez haxa jeśli wejdziesz i nic nie wyskoczy to będzie potwierdzenie mojej teorii...

Opublikowano

bez haxów jest ok, ale jak ja wylacze pb a na serwie tez off to tez wykrywa dlaczego?

PS.: może podeślecielink do inewykrywalnego?

BlackShot

sergeantmajory.png

Vectorek

Opublikowano

bez haxów jest ok, ale jak ja wylacze pb a na serwie tez off to tez wykrywa dlaczego?

PS.: może podeślecielink do inewykrywalnego?

LOL, ten komunikat mówi że ip servera na ktory wszedłeś jest zbanowane przez punkbuster !! dzieje się tak z reguły na skrakowanych serverach z nieaktualnym punkbusterem, a co do haxa to nadal jest niewykrywalny, testowałem dziś i wczoraj.

Opublikowano

LOL, ten komunikat mówi że ip servera na ktory wszedłeś jest zbanowane przez punkbuster !! dzieje się tak z reguły na skrakowanych serverach z nieaktualnym punkbusterem, a co do haxa to nadal jest niewykrywalny, testowałem dziś i wczoraj.

dobra spoko... ale czemu gdy wyłączy haxa wchodzi na ten server bez problemu? testowałeś tą samą wersje haxa co kolega z problemem ?

Beginner III może podaj IP servera na który próbujesz wejść. i dokładne dane haxa (versja nazwa autor)

Opublikowano

Spowodowane było haxem ;) Wszystkie wykrywa oprócz tego co ja dawałem w osobnym temacie. Prawie wszystkie są wykrywane bo ja mam zupełnie innego PB niż wy :)

BlackShot

sergeantmajory.png

Vectorek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...