Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat Dla Was

kacper8897

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy was to nie wkurza jak czytacie sobie coś a tu nagle k@mel z maggotem ..."wypierdalaj z tego forum"... nie wyzywać się a jak chcecie to róbcie do tego inny temat dla was i rżnijcie sie

89135551.png
Gość Pan Maciek
Opublikowano

Coz K@mel zaczal wszystkich wyzywac, nie Maggot...

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Podaj przykłady psie :D

Patrz cytat... Dam ci wiecej jak na PC bd a nie na fonie.

I idz sie schowaj, bo ten twoj ryj jak dupa pawiana szpeci to forum.

Opublikowano

K@mil, lubiłem cie, ale zaczynasz byc dla wszystkich wredny, nie miły i pyskaty. Gdybym był modem, dałbym ci bana na 30 dni, aby odsapnął i czegos sie wkońcu nauczył :)

NIE WOLNO OBRAŻAC INNYCH!

Opublikowano

Maggot jest spoko a K@mel szmaciara a k@ami uważaj bo trafisz a jak idziesz do kibla to nie zapomnij kucnąć!

zbyt duża sygna

Opublikowano

Maggot jest spoko a K@mel szmaciara a k@ami uważaj bo trafisz a jak idziesz do kibla to nie zapomnij kucnąć!

Teraz to mi dopiero pojechałeś... Chyba przestane chodzić do kibla ^^

Opublikowano

K@mil, lubiłem cie, ale zaczynasz byc dla wszystkich wredny, nie miły i pyskaty. Gdybym był modem, dałbym ci bana na 30 dni, aby odsapnął i czegos sie wkońcu nauczył :)

Ja bym mu wpierdolił perma, albo bana na hosta, to by się konfident (ew. kolaborant) z wyuczonym jednym słowem nauczył kulturki do innych. Raportuj dalej, śmiało.

A "Psem" możesz nazwać swojego kolegę, który prawdopodobnie nim jest, gdyż ludzi jako kolegów, zapewne nie masz.

Tak po za tym kto miał kida kiedy darkorbit w ogóle swojego działu nie miało? ja czy Ty? Ty byłeś o wiele wcześniej na tym forum, ale potrafiłeś jedynie wyzywać innych i nic więcej. Myślałeś że jesteś nie wiem jakim Bogiem, ale to mnie wybrał moderator na kida, nie Ciebie. (straciłem go przez dział 'plemiona').

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Jak miło obrażać o wirtualne rzeczy...

Maggot a ty nie obrażaj ludzi wulgaryzmami. Możesz użyć do tego wyszukanych Polskich słów które nie są wulgaryzmami a są 200% lepsze

Opublikowano

Ludzie teraz wam odpierdala :) ogarnijcie się bo zaprawdę powiadam wam idą złe czasy dla bociarzy :)

Opublikowano

A co do K@mela nieda się jakos tego załatwić ??? np. łopatą przez łeb i do piachu ? :D

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Ja bym go wyslal paczka do SLK :)

Tam niech ich meczy...

Wtedy i SLK i K@mel z glowy xD

Opublikowano

Ja bym mu wpierdolił perma, albo bana na hosta, to by się konfident (ew. kolaborant) z wyuczonym jednym słowem nauczył kulturki do innych. Raportuj dalej, śmiało.

A "Psem" możesz nazwać swojego kolegę, który prawdopodobnie nim jest, gdyż ludzi jako kolegów, zapewne nie masz.

Tak po za tym kto miał kida kiedy darkorbit w ogóle swojego działu nie miało? ja czy Ty? Ty byłeś o wiele wcześniej na tym forum, ale potrafiłeś jedynie wyzywać innych i nic więcej. Myślałeś że jesteś nie wiem jakim Bogiem, ale to mnie wybrał moderator na kida, nie Ciebie. (straciłem go przez dział 'plemiona').

Muahahahahaha, a jak miał mnie wybrać skoro nawet nie kandydowałem?

EPIC FAIL ^^

Opublikowano

Muahahahahaha, a jak miał mnie wybrać skoro nawet nie kandydowałem?

EPIC FAIL ^^

Ja też nie kandydowałem...

Spytał sie mnie na PW czy chcialbym zostac kidem to sie zgodzilem.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

spierdalaj temat dobry, zajebać mu z bańki a potem palnikiem, jak przeżyje to go jeszcze piłą chirurgiczną...

zbyt duża sygna

Gość Pan Maciek
Opublikowano
xD Nie zamykac. Ciekawa dyskusja, a Maggot nigdy nie mial kidmoda darkorbit...
Opublikowano

Może K@mel to świnia ale jak na razie Maggot zaczyna mnie denerwować tą swoją sygną ;) Noobkiller też postmaker i co też robi że 2 itp ? i wgl NoobKiller ma odpowiedzieć (przypominam mu) w swojej aplikacji do mou i jak odpowie dostanie moda więc Maggot nie ma się czym chwalić bo noobkiller będzie cię tu obserwował jako kid a po drugie wgl. nie wiem czy dostaniesz kid'a bo 1 moderator sobie poradzi i wierzę w to ;)

Brawo dla NoobKillerPL (może to go zachęci do odp. w swojej aplikacji)

reflink

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...