Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

buahahahahahah zuahahhahah xD

legalny --> pliczki od joy'a za grube dziesiątki tysięcy wg mnie 30k $ ++++

nielegalny --> musisz zatroszczyć się o pliczki sam <3

gówniany --> emulator, jest tutek.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano
z kim mam gadac o tym ?

Z rodzicami jeśli jesteś niepełnoletni.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

30 tyś dolarów? chyba 3mln :rolleyes:

Jak chcesz to możesz co najwyżej postawić serwer na emulatorze. Ja już kiedyś stawiałem i teoretycznie chodzi, fajnie sobie unikaty zrespić albo w sunach biegać ale nic poza tym nie tam zrobisz. <_<

Dla co drugiego użytkownika znanych for, główną misją stało się obrażanie innych, zamiast rzeczowego podejścia do sprawy.

Bądź w tej lepszej połowie

Kiepski ze mnie cheater, za to mogę doradzić dobry build ^^

8893.png

Staram się pomóc, jak potrafię. Plus wystarczy na nagrodę :)

http://jestemprzeciwacta.pl/

Zbieramy 500tyś podpisów w sprawie referendum. Wiem że linki są zabronione ale mpcforum wspiera ten sprzeciw.

Opublikowano

Nie pierdol. głupot bo mi sie nie chce tego czytać na pewno nikt z was nie wie ile to moze kosztować i na pewno nie 30 mil Yourichi bo chyba cie posrało 30 mil to zszc nie zarobiło i nie zarobi nawet nie mieli tyle wkładu w to może ich cały wkład przez ich nędzne lata to 600$ tys. a nie kur.... 30kk Baniek

wytwórnia Wiedźmina[GRA] Zarobiła 43 miliony przez ten cały czas lata Miesiące Minuty i sekundy !!

PAx Kocham twoje Piosenki <lol2> haha Pracuj dalej dla mnie !!

cooltext570762601.png
Opublikowano (edytowane)

Ale zdisssowali chłopaka xD

//pisz na temat.

Edytowane przez M@niek

Pomogłem? daj +!!

Opublikowano

max 50-70k $ za pliki więcej nie na 99%. Jest to stary client przecież dostajesz chiny tylko... resztę oni sami robili...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Ja się ciekawie skąd wy wzięliście info o tym, że kupili te pliki. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

@Worekpol

Wejdź tu: http://www.visionexpress.pl/

napewno znajdziesz coś dla siebie, są promocje dla starych niedowidzących dziadków. B)

Napisałem 3 mln a nie 30

@Edit

przyszedłeś tutaj wszystkich obrażać czy masz coś mądrego do powiedzenia?

Powiadają że nie rozmawia się z idiotami, bo najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a później przewyższą doświadczeniem, zatem ja kończę ten bezowocny dialog a Tobie życzę więcej kultury.

Odpowiedź została udzielona, zatem proszę o zamknięcie tematu.

Dla co drugiego użytkownika znanych for, główną misją stało się obrażanie innych, zamiast rzeczowego podejścia do sprawy.

Bądź w tej lepszej połowie

Kiepski ze mnie cheater, za to mogę doradzić dobry build ^^

8893.png

Staram się pomóc, jak potrafię. Plus wystarczy na nagrodę :)

http://jestemprzeciwacta.pl/

Zbieramy 500tyś podpisów w sprawie referendum. Wiem że linki są zabronione ale mpcforum wspiera ten sprzeciw.

Opublikowano

@Worekpol

Wejdź tu: http://www.visionexpress.pl/

napewno znajdziesz coś dla siebie, są promocje dla starych niedowidzących dziadków. B)

Napisałem 3 mln a nie 30

Kolego A ja na pisałem ze jesteś Posrany to jesteś posrany ? Wiec uwal sie na pizd. i nawet nie Mrugnij Co do dziadka ja nie marszczę Freda przed lustrem tak jak ty [skont to wiem pisali na Pudelku :))]

3m to i tak nic nie zmienia ze jestes posrany ZSZC Jest taki Team ze szkoda im Floty na Tampony jak mają ciotą wiec nie wylatuj nawet z trzema milionami /

linka nie polecam Filmik z jego Zbereźnymi zabawami przed lustrem . Mały i na dodatek Z bobrem fuuu Dziwne zwierze [hmm]

Cain Jesteś najbardziej aktywnym Moderatorem Wiec pewnie to zobaczysz i przeczytasz a wiec proszę cie tu uroczyście o Zamkniecie tematu

cooltext570762601.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...