Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Report I Czy Mam Szanse Na Obrone?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najwyżej na chat.

nie masz szans na obronę. u nexona nie ma czegoś takiego jak obrona.

Opublikowano

Za wyzwiska nexon daje "Chat bana" a nie banuje konto na perma więc będziesz grał ale nie będziesz mógł pisać.

Ja tak naprawdę nawet nie wiem czy chat ban naprawdę istnieje :D

Opublikowano

istnieje. to coś w stylu tego co dostajesz na 1 min jak napiszesz klika razy to samo w krótkim odstępie czasowym

Opublikowano (edytowane)

Za wyzwiska nexon daje "Chat bana" a nie banuje konto na perma więc będziesz grał ale nie będziesz mógł pisać.

Ja tak naprawdę nawet nie wiem czy chat ban naprawdę istnieje :D

czyli jest mozliwosc ze nie dostane bana na perma na konto bo bardzo mi na tym acc zalezy, mam juz 80k gp na bron na perma dos duzy lvl

mogl by mi ktos to bardziej wytlumaczyc?

slyszalem ze sa bany na chat bo znajomy z clanu mial, a jesli dostane bana na konto to odrazu na perma czy na poczatku na kilka dni?

a gdzie jest temat o systemie banow w ca bo w podpietych nie znalazlem

Edytowane przez Piecikq
Opublikowano

W praktyce nie istnieje ban na kilka dni wg NEXONA xD

Perm albo wcale - bana nie będzie, możliwe tylko że na chat. Nie wiem na ile - perm na chat raczej jest idiotyczny...

Opublikowano

W praktyce nie istnieje ban na kilka dni wg NEXONA xD

Perm albo wcale - bana nie będzie, możliwe tylko że na chat. Nie wiem na ile - perm na chat raczej jest idiotyczny...

jestes na 100000000% pewien ze nie dostane bana na perma na konto? bo nie wiem czymam juz zaczac grac na nowym koncie

niech wypowie sie odoba pewna na 1000000000000000000000%

Opublikowano

kurcze chłopie nie kapujesz że nexon nie daje perma za wulgaryzmy ? ...

co w tym takiego ciężkiego ...

Opublikowano

Ale ja to Cie nie rozumiem to po jakiego wała wyzywasz innych a potem płaczesz ?

Wg mnie to wyzywają tylko pi... ale szczegól (możesz mnie zminusować to moje zdanie)

a za wyzwiska to tylko bann na chat

a skad wiesz ze polati to mu chodzilo o polaka ? moze mial taka nazwe jakis player

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Jeżeli już ma byn chat ban* to od :

-1 dnia

-7 dni

I TAK DALEJ AŻ DO PERMA LUB 28 LAT Współczuje wiem jak mniej więcej się czyjasz ale ja mam gorzej bo dostałem bana za mody :(

Opublikowano

dzis zobaczylem ze dostalem raporta za napsianie "hi hitler" "hitler kinder", czy dostane za to bana na 100%? czy jest jakis sposob na obrone (napisalem to bo koles przez mikro krzyczal "polatni nuby polatni nuby" i cos tam dalej)

czy jest jakis sposob na obrone bo nie che dstac bana znowu!!??

Tak, za treści nazistowskie. Nie jestem pewny, ale chyba chat-ban na 30 dni będzie.

Opublikowano

Tak popieram pana up .

Treści rasistowskie chat ban 30 dni .

Uważaj co piszesz na chacie .

Na zgodę autora .

Zamykam

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...