Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Instalacją

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż iż kiedyś grałem w wowa normalnie ale mówie sobie pierdziule nie będe płacił za kupno i abonamentu czy co i chcialem zagrać na serwie prywatnym grałem na Sunwellu i git ale znudziło mi się i odinstalowałem teraz ostatnio znów chciałem zainstalować lecz wsadzam płytkę wszystko pięknie się włącza okienko daje install i wybieram język i mam akceptowac zasady użytkowania i takie okienko jest http://zapodaj.net/bee2d5a6d0ee.jpg.html i za grzyba i parówę nie chce nic się zmienic ekran ten jest biały i tak ciągle ;/ WoW'a mam oryginał z dodatkami BEZ kataklizmu tylkko TBC i Wotkl kiedyś chodziło a teraz taki bajer ;/

Proszę o pomoc.

Legenda
Opublikowano

Zainstaluj Jave lub Flash'a wtedy powinien pojawić się taki suwak po prawej przesuwasz go na dół, klikasz Agree i możesz instalować.

Przenoszę do serwerów prywatnych.

Opublikowano

Może uszkodzone pliki, spróbuj nowego net frameworka może zainstalować, sterowniki etc, nie wiem czy to pomoże, szczerze wątpię ale spróbuj.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

NetFramework najnowszy sterowniki też świeże niedawno przeinstalowywane wiec nie wiem o co chodzi jeszcze niedawno bo w październiku wow pięknie się instalował a teraz to dziadostwo. Nie da się tej licencji jakoś ominąć?

Opublikowano

Ale masz problem ... :P weś sciągnij instalke WoW'a + dodatki jakie chcesz i patche i wszystko będzie działać poco z płytki ? :D

I tak cie mam kur*wa na hita ;D

Opublikowano

Jeżeli nie zamierzasz pomóc, tylko prawić swoje mongolskie teorie nie pisz nic, koleś SZUKA KONKRETNEJ odpowiedzi NA TEN TEMAT, warn.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.