Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: ISBot !! v2

Piroman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ej a ten bot dziala na zminimalizowany, silku tylko? jak tak poda ktos link

i tego bota uruchamia sie przed wlaczeniem potem launcher potem konfigurujesz(jakie obowiazkowe opcje sa?) dajesz save i pisze zeby zapisac i potem autotrain i trzeba cos wcisnac zeby chodzil?

Opublikowano

program dziala wszystko OK porocz jednej rzeczy jak zrobic zeby sam klikal w potworki bo musze to robic za niego?

Opublikowano

Ej Andrift1 czy ty jestes ułomny.... Przeciez ci pisze ze auto-select potrzebne zeby mogł sam mooby namierzac LOL i takie ludzie mnie wkurzaja co nieumia czytac

Opublikowano

hey a ja mam taki prblem bo bot juz wlancza buffy i potem nie atakuje mobow tylko jak mob sam go zaatakuje to wtedy atakuje a tak stoi w miejscu i nei atakuje, prosze o pomoc co mam zrobci zeby sam chodzil i atakowal?

a auto-secect mam i mam go na pasku zadan na F1 numer 5 i tam zaznaczylem w bocie gdzie jest auto-select, wiec prosze niech ktos mi pomzoe z tym problemem

Opublikowano

Ja nie wiem ku****wa jak to może działać komus z was !!!!

Żadnego tutka jak zainstalować jak włączyć ... nic kurde nie ma !!! Jak widze pierwszy raz w życiu tego bota to myślicie że będe go odrazu umiał obsłużyć

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ej mój bot mi expi troche wolno ale jak go pusze na więcej h to daje rade z exp ale mam taka sprawe bo on mi niezriera ani kasy anie dropów kompletnie nic , a więc pomuszcie pls

• Dodaj nową pozycję...