Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot] Działający Bot Do Shaiya Na Pla

jastrzabekpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobacz sobie koleś ile ludzi pisze że nie może znaleźć albo że im nie działa i nie jestem taką ciotą jak większość ludzi na tym forum żeby jakieś key loggery wstawiać!

Sprawdź najpierw a nie od razu osądzasz... Sam korzystam z tego bota i nie potrzebuje kont i eq innych bo na h.. mi to?

Nawet nie mam takiego celu żeby hakować. Więc biorąc pod uwagę twoją wypowiedź każdy hack na tym forum to key logger... Śmieszny jesteś naprawde...

Opublikowano

Nie mam pojęcia co to za bot ale z paru powodów cały ten temat powinien zostać usunięty.

Jeśli piszesz że ten bot już jest na forum a z tego co wiem są wszystkie działające u nas na forum, to po co zamieszczasz???

Nie mogą znaleźć? Człowieku opcja szukaj nie boli. Do tego jest cały spis hacków który sam robiłem parę godzin... i po co?

Skan należy zamieścić na tym forum do każdego pliku który zamieszczamy a jeśli nie to delete.

Jak nie umiesz znaleźć działającego bota/hacka których jeśli się nie mylę jest około 5 to trzymaj taki fajny link który Xanan zamieścił już na forum:

LEKCJA DLA PANA <-KLIKNIJ

ANIMA LIBERA! :P

sadass.png

CAUSE I AM HIGH

JUŻ W NIC NIE GRAM I NIE ODPISUJE, ELO

:D

• Dodaj nową pozycję...