Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można jakoś zrobić shaiye pl żeby na polskim kliencie działały jakieś prywatne serwery ???

+ za info

@Edit zainstalowałem od nowa ShaiyePL i nie patchowałem tylko wkleiłem pliki PATCHA ShaiyaNova... kiedy się spatchował na polskim kliencie to kiedy przy wybieraniu serwera wyskakuje Loading... a potem błąd sgraphic... Można coś zrobić ??? Będzie za pomoc + lub - jak wolicie ! I też 5* !!!

Czy tylko działa to na kliencie US ? A ściągnąć nie mogę bo mam neta na limit 3gb :mellow:

Opublikowano

Pisałem o tym parę... razy.

Pliki z priva wrzucamy do US klienta. Jak wrzucamy do PL'a może mieć problemy, ba - nawet na pewno będzie miał problemy. Nie pamiętam bym się spotkał z privem, który by takich problemów jak napisałeś nie miał.

Przykro mi to pisać, ale chyba nie ma sposobu by bezproblemowo grać na privie z PL klienta. Pozostaje Ci kombinowanie jak ściągnąć US'a (i robić osobną kopie na każdego priva), szukać kawiarenki internetowej i tam ściągnąć lub u jakiś znajomych bez ograniczeń na pobieranie..

Moim zdaniem, naprawdę lepiej jest już ściągnąć klienta US niż się męczyć i denerwować.

Opublikowano

Zainstalowałem na nowo polskiego klienta i nie patchowałem go... potem wkleiłem pliki PATCHA Shaiya UNDERWORLD i odpaliłem patchera i ściągneło się 5 PATCHY i jest OK gra działa IDEALNIE !

Opublikowano

Nie wiem na jakim EP jest Underworld ale jeśli działa to dobrze. Przejrzyj jeszcze czy masz wszystko co powinieneś mieć bo czasem mogą być problemy, że działa wszystko dopóki nie chcesz wejść na new mapę, założyć nowego eq itp.

Tak czy inaczej polecam ściągać klienta US, jeśli ktoś naturalnie może, nie trzeba się tak męczyć i kombinować.

Btw. w dziale głównym zrobiłeś dwa tematy różniące się tylko dopiskiem w jednym zdaniu "Underworld Shaiya" Popraw to jak możesz.