Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Fishbot !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem. Ściągnąłem fishbota, zablokowałem HS'a, ustawiłem bota na - 2800 - ms Fishdelay i 4000 ms Botdelay. Jednak pojawia się tu mały problem, bo kiedy postać wyciąga przynętę z wody to umieszcza bardzo szybko nową przynętę czeka z minute, zmienia przynętę i dopiero znów wyrzuca ją do wody. Wie ktoś moze co źle ustawiłem ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam, mam pewien problem. Ściągnąłem fishbota, zablokowałem HS'a, ustawiłem bota na - 2800 - ms Fishdelay i 4000 ms Botdelay. Jednak pojawia się tu mały problem, bo kiedy postać wyciąga przynętę z wody to umieszcza bardzo szybko nową przynętę czeka z minute, zmienia przynętę i dopiero znów wyrzuca ją do wody. Wie ktoś moze co źle ustawiłem ?

Jakiego fb pobrałeś?

Opublikowano

Bot którego używam - M2Fish 3.0.5. No właśnie do końca nie wiedziałem jak ustawić te ms Fish i Botdelay. Poradzi ktoś jak najlepiej ? Wędka +2 jeśli ma to jakieś znaczenie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@2UP

Nie ma wersji 3.0.6 !!! To key jakiś ... NIE POBIERAĆ!!! WERSJA 3.0.5 JEST NAJNOWSZA

Człowieczku, chodziło mi ot, żeby zobaczył jak i co do czego służy.

Mam to daleko w chumrkach czy on to pobierze czy nie.

Po drugie, nie byłoby tam już tego tematu, jak by to był key :).

Opublikowano

Dokładnie, wcale nie miałem zamiaru tego ściągać ;p Jedynie zerknąłem na screena.

Co do fishbota to coś poprzestawiałem i działa ;P Jeszcze jedno pytanie - czy mogę normalnie włączyć metka, fishbota - zminimalizować to i to i robić coś innego na komputerze ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png