Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Kontem, Pomózcie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś włączyłem warrocka i było coś z blockiem. Właczyłem stronkę i oto: Account Status: Blocked

Wczoraj wieczorem dlugo grałem, szło mi nawet dobrze i pisali, że cheat itd. Graliśmy na khali na 16 wiec trochę ludzi udało się zabic z granatów. I pisali mi, że mam gps. Początkowo śmiałem się z tego, ale teraz widzę, że jakiś pajac musiał nagrac video i bezpodstawnie mnie oskarżył... powiedzcie mi co to znaczy... wcześniej nie miałem żadnego bana nic... a teraz co to znaczy? że mam delevel?? I kiedy będę mógł się zalohowac na konto? Dodam, ze juz trochę gram, mam 35 lvl.... Proszę o pomoc.

Widziałem, że kolega tez miał podobny temat przede mną, ale chce dodac, ze ja uzywałem fleshy i po tym wiedziałem, np, że ludzie wchodzą a oni mi krzyczeli gps...

Opublikowano

tak samo ja mialem... gralem 8 vs 8 na marien:( mialem 20-3 staty.... jak biegali po srodku mapki a ja bylem sniperem z aw to sie ma na co dziwic.... ale jak jakis sukin**n mi wybiegl w tunel i ladnie sie wystawil ja go zabilem to mowi ze wall hack... potem gdy campili zabilem 5 z granata... koles napisal mi ze ma video jak hackuje.... ( Cio** na 100%) i dwa dni potem banik za...??? za to ze campią w 8 w malej bazie i myslą ze nady sobie przejdą bez zabicia.... zal takich ludzi ... mam nowe konto i teraz znow hackiem jestem...

40760109.th.jpg

Jak możesz daj +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...