Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Probelm Z Kontem

przemojuve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś włączyłem warrocka i było coś z blockiem. Właczyłem stronkę i oto: Account Status: Blocked

Wczoraj wieczorem dlugo grałem, szło mi nawet dobrze i pisali, że cheat itd. Graliśmy na khali na 16 wiec trochę ludzi udało się zabic z granatów. I pisali mi, że mam gps. Początkowo śmiałem się z tego, ale teraz widzę, że jakiś pajac musiał nagrac video i bezpodstawnie mnie oskarżył... powiedzcie mi co to znaczy... wcześniej nie miałem żadnego bana nic... a teraz co to znaczy? że mam delevel?? I kiedy będę mógł się zalohowac na konto? Dodam, ze juz trochę gram, mam 35 lvl.... Porszę o pomoc.

Opublikowano

No musze ci powiedzieć że mam ten sam problem grałem też wczoraj i jak loguje sie do gry to pisze your account has been blocked

pomóżcie nammmm:D

Opublikowano

macie po kontach

spróbujcie wysłać ticketa

ale wątpię czy to pomoże

ale dlaczego??? ja nic nei miałęm!!! a to nie jest tak, że dopiero za 3 razem się dostaje bana na zawsze?!?!

Opublikowano

ja wczoraj wieczorem grałem w zombie na opk w roomie na haslo sam wiec dlaczego dzis nie moge wejsc

bo ci bardzo szybko lvl wchodzil a ja uczciwie gralemm.....

Opublikowano

Tez miałem 26 lvl 230 tys dinarów bardzo duzo broni i dostałem bana. Macie juz po kontach. Piszcie dużo ticketow. Najpierw bd wam odpisywać ze złamaliście regulamin , ale za ok 6-7 razem napiszą datę, godzinę i przyczynę bana. Czyli jakiego hacka używaliście . Proste możecie kupić nowe konta albo grać od nowa:)

Opublikowano

co zrobic... jak są noby... kolega mial ostatnio 16-0 staty... na khali i pisali ze hacker:)

40760109.th.jpg

Jak możesz daj +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...