Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bledy W D3D Na Bazie Karraki

vogue9999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

probuje zrobic hacka z menu wg poradnika:

http://www.mpcforum.pl/topic/307045-tutorial-warrock-c-cheat-d3d-krok-po-kroku/

na bazie Karraki - wszystko ladnie wlaczam itp ale jak zrobie debuggera to wyskakuja mi takie bledy:

1>------ Build started: Project: xKarraKa Final Base, Configuration: Debug Win32 ------

1>Compiling...

1>cMain.cpp

1>c:\documents and settings\Wojtek\moje dokumenty\visual studio 2008\projects\xkarraka base mod\cmain.cpp(334) : error C2664: 'GetModuleHandleW' : cannot convert parameter 1 from 'const char [9]' to 'LPCWSTR'

1> Types pointed to are unrelated; conversion requires reinterpret_cast, C-style cast or function-style cast

1>cMenu.cpp

1>c:\documents and settings\Wojtek\moje dokumenty\visual studio 2008\projects\xkarraka base mod\cmenu.cpp(56) : error C2664: 'D3DXCreateFontW' : cannot convert parameter 11 from 'LPCSTR' to 'LPCWSTR'

1> Types pointed to are unrelated; conversion requires reinterpret_cast, C-style cast or function-style cast

1>cHelpers.cpp

1>c:\documents and settings\Wojtek\moje dokumenty\visual studio 2008\projects\xkarraka base mod\chelpers.cpp(126) : error C2664: 'InternetOpenW' : cannot convert parameter 1 from 'const char [28]' to 'LPCWSTR'

1>c:\documents and settings\Wojtek\moje dokumenty\visual studio 2008\projects\xkarraka base mod\chelpers.cpp(129) : error C2664: 'InternetOpenUrlW' : cannot convert parameter 2 from 'char *' to 'LPCWSTR'

1>c:\documents and settings\Wojtek\moje dokumenty\visual studio 2008\projects\xkarraka base mod\chelpers.cpp(199) : error C2664: 'GetModuleFileNameW' : cannot convert parameter 2 from 'char [320]' to 'LPWCH'

1>c:\documents and settings\Wojtek\moje dokumenty\visual studio 2008\projects\xkarraka base mod\chelpers.cpp(201) : error C2664: 'DeleteFileW' : cannot convert parameter 1 from 'CHAR *' to 'LPCWSTR'

1>Generating Code...

1>Build log was saved at "file://c:\Documents and Settings\Wojtek\Moje dokumenty\Visual Studio 2008\Projects\xKarraKa Base mod\Debug\BuildLog.htm"

1>xKarraKa Final Base - 6 error(s), 0 warning(s)

========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========

O co z tym biega ?? Za pomoc dam + i 5* !

Pozdrawiam

W razie pytań lub problemów pisz na PW, email, gg !

email: [email protected]

gg: 31227495 - (odpisuje gdy wejde na gadu ! )

f1b4ef6eb52b2b9.gif

0fd786f54cb7fa0150afb68bbe043a45.gif

Opublikowano

ok mam dziala wszystko

ale crashuje i nie da sie nic zrobic ;/

wlacze okno logowania i crash ;x

W razie pytań lub problemów pisz na PW, email, gg !

email: [email protected]

gg: 31227495 - (odpisuje gdy wejde na gadu ! )

f1b4ef6eb52b2b9.gif

0fd786f54cb7fa0150afb68bbe043a45.gif

Opublikowano

data co ty gadasz? baza karraki to jedna z najlepszych baz.... wiem ze czegos mozna nie rozumiec ale to ze cos jest inne nie znaczy ze jest shitem...

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...