Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Nie Skończone Tookeny :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec tak, na sam początek, przepraszam, ze nie ten dział, ale chcem zeby troche osob to zoabczylo.

No wiec tak:

1. zaczynajac grac FT rozlaczasz jakim chcesz sposobem neta, kabel czy cos, i podlaczasz

2. gra na chwilke staje w miejscu, ale potem wszystko git, minus taki, ze po zakonczeniu matchu trzeba bedzie przelogowac CA, ale czego sie nie robi dla darmowych respawnow ; )

3. Uzywamy tookenow ile tam chcecie, bo po zakonczeniu matchu nie odejmuje tookenow.

Wykryte przeze mnie ^^

Dziękuje, życze dużo expa dzieki niekonczacym sie tookenom ^^

------------------------------------

No i może macie rację, nie testowałem na waszych netch wiec jak mogłem wiedziec -.-'

U mnie działa, ale to nie jest z mojej winy, bo to nie ja rozłączam, wiec raczej nie dostane bana.

U was tez powinno działać, o ile macie zmiennie IP albo modem taki jak LiveBox TP,

Ale ja was *** pytam, NA CHOREGO DAJECIE MINUSY!!

To, ze wam nie działa, nie znaczy ze innym tez nie, i ja kłamie czy cos.

Omek, zamknij to aby spamu nie było, niektórym powinno działac, ale robicie to na swoja odpowiedzialność.

Prosze także o przeniesienie do tematu "poradniki".

Opublikowano

Wg mnie w tym Twoim sposobie może działać jedynie zmienne IP - co innego mogły by siać taki zament w NEXONIE? Rozłączasz neta (ze zmiennym IP) to Ci się IP zmienia - może NEXON uznaje to za bug i nie odejmuje nic.

Jakiego masz NETA? Zmienne IP?

Opublikowano

Ten bug nie działa zawsze tak samo , np u mnie po chwilowym odłączeniu neta gra staje w miejscu i już nie wystartuje , kilka razy zdarzyło mi się że to wypaliło ale zależy od farta.

OldLFsro.png

Może i wszystko robię chaotycznie, ale to mój styl życia. Sygnaturka własnej produkcji

^^

Opublikowano

Ten bug nie działa zawsze tak samo , np u mnie po chwilowym odłączeniu neta gra staje w miejscu i już nie wystartuje , kilka razy zdarzyło mi się że to wypaliło ale zależy od farta.

tak jak up wątpie że takie coś będzie działać, ja mam zmienne ip, ale jak odłącze na chwile to staje w miejscu, za 2 min ruszy przez 3 sekundy i znów staje w miejscu dopóki nie wyłącze combata...