Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wniosek: Nie warto na tym lvlu tłuc GP'ków samemu :P

idź na moby o troszkę niższym lvlu od twojego (aby przyjemniej ci się je killowało -> Ongi) ;)

Opublikowano

Tak, ongi.. Wszystkie spoty zawalone przez taxerów, ale to nic..

Idź na huny, tam chociaż znajdziesz spoty bez pt mobów i będziesz mógł spokojnie expić ;>

Opublikowano

to jest myśl!

eee.... tylko chwila chwila, zależy na jakim serwie grasz...

jak jakiś w miarę "młody" to może jeszcze coś gdzieś czasami znajdziesz, ale jeżeli np. nawet Gaia czy Titan to nici pt na mobach 25-48... :P

a co do spotów na ongach, to jest ich pełno, i nie wszystkie są zawalone (te najlepsze oczywiście, że tak) a inne w miarę fajne też da się znaleźć, tak więc zauważ, że warek nie bije mobów tak szybko jak wiz czy rouge, więc trochę gorszy spot nie będzie mu przeszkadzać... ;)

Opublikowano

@up

jak jest newbie to go prędzej ojebią na te 100kk niż doexpi do 40...

kup chara na allegro za jakieś 20zł i się wyfarm albo kup za jakieś 150zł porządnego w miarę możliwości i idź na 105 do job cave i się wyfarmisz. Policzę za ciebie, że wydasz więcej na silki

inv expansin 250

devil 150

pet 150

czyli 750 silków wydasz MINIMALNIE na postać zanim zrobisz 105. 700 silków to 210 zł więc chyba rozumiesz. Poza tym expiąc w party/solo od czasu do czasu taxi 1-105 z farmą 1m sp ~ bad farmed zajmie Ci 2,5 miecha lekką ręką. Po prostu NIE OPŁACA SIĘ robić własnych postaci, jak nie masz taxera swojego lub kumpla.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Lepiej idź po słownik bo sądząc po twoim pismie masz okolo 11 lat...

Sosungi najlepsze.

do kogo mówiłeś? przez ciebie się przestraszyłem i jeszcze raz przeczytałem swojego posta... xD

@ valenar

co racja, to racja - całkowicie się z tobą zgadzam, myślę, że to jest najlepsze rozwiązanie dla leniwych... :P

Opublikowano

ja mam 2 koleguw jeden rogal 80 drugi to wiz 86 ale dwuch na szarkamach siedzi to niewiem czy sie do nich doloczyc czy samemu expic

Opublikowano

Ta idź na taxe do nich będzie szybciej i wygodniej niż samemu ...

PS.

O K** ja *** WTF :O analfabetyzm wtórny ! do szkoły ! a nie w silka grać LoL :O sam miałem/ mam dys. ort. ale to nie pozwala na robienie takich byków ( musiałem to napisać bo się krew gotuje ...)

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

niezły spam i offtop się robi, ale mniejsza o to...

rozwiązania już padlym każde ma swoje + i - a co wybierze zal. tylko od niego...

ja bym już zamknął temat, ale wszystko w rękach moda... ;)

Opublikowano

Skoro w moich, to zamykam. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...