Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Testosterone (C19H28O2) v.7.17

drake265

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedizmy sobie szczerze gram od wczoraj na loaderze tylko zeby szybciej farmic swoja posatc dzis niestety po godzinnej przerwie pojawia mi sie ze ktos juz uzywa tego konta... nie wiem czego to wina moze jakis blad ale moge tylko ostrzec , a jak ktos chce to przeciez i tak sam sprawdzi.EDIT:nie wiem czy to cos zmienia ale potrzebowalem go do multi clienta ( taksowalem swoja druga postac)

Admin Cienia
Opublikowano
Powiedizmy sobie szczerze gram od wczoraj na loaderze tylko zeby szybciej farmic swoja posatc dzis niestety po godzinnej przerwie pojawia mi sie ze ktos juz uzywa tego konta... nie wiem czego to wina moze jakis blad ale moge tylko ostrzec , a jak ktos chce to przeciez i tak sam sprawdzi.EDIT:nie wiem czy to cos zmienia ale potrzebowalem go do multi clienta ( taksowalem swoja druga postac)

To jest tylko bug, też tak miałem..

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Nowicjusz
Opublikowano

Moj problem polega na tym ZE SCIAGAM WSZYSTKO jest ok rozpakuje jest ok tylko jak chce wlaczyc go to mi error wyskakuje jakies chinskie znaki ;/ pomozcie mi jak mozecie

Opublikowano

Wierzcie czy nie to ma keyloggera mi już shakowano konto tym czymś. Na przyszłość nie ściągajcie testosterona prędzej czy później nie bedziecie mniec itemow i kasy.

Opublikowano

elo wam ziomy mi niedziała Loader wersia v7.15 ściągłem z tej strony i wypakowalem wpisałem hasło recyfer.info takie jakie jest na stronie tej napisane ale niechce sie wypakować bo złe hasło prosze o rade jak zrobić Loadera

Opublikowano

przepraszam ale co się dzieje, w tym bocie chodzi mi tylko opcja nodc i zmiana pogody, reszta nie działa mimo, że wpisuje odpowiednie komendy i są nawet odrazu raporty, że coś jest "on" ale ani mi akceptuje party ani ressa...

Admin Cienia
Opublikowano
przepraszam ale co się dzieje, w tym bocie chodzi mi tylko opcja nodc i zmiana pogody, reszta nie działa mimo, że wpisuje odpowiednie komendy i są nawet odrazu raporty, że coś jest "on" ale ani mi akceptuje party ani ressa...

Myślę że jest to bug, mnie to też nie działa i być może w przyszłej wersji to naprawią dostatecznie.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• Dodaj nową pozycję...