Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam problem. Gram żołnierzem 110lvl i wybrałem jako peta anioła,który ma już wam mówię 88 lvl :) I tu mam pytanie.

Biegam obecnie z buławą 2h. Zastanawiam się czy nie zmienić na 2x miecze. Oraz jakich skilli używać pod pvp dokładnie proszę podać np : Rozrywający sąd>przełamanie obrony> przełamanie ataku i tak dalej.

Opublikowano

Witam. Otóż mam problem. Gram żołnierzem 110lvl i wybrałem jako peta anioła,który ma już wam mówię 88 lvl :) I tu mam pytanie.

Biegam obecnie z buławą 2h. Zastanawiam się czy nie zmienić na 2x miecze. Oraz jakich skilli używać pod pvp dokładnie proszę podać np : Rozrywający sąd>przełamanie obrony> przełamanie ataku i tak dalej.

Anioł jest dobry tylko do pvp/wzg i do solo w sanktu na r6 jeśli zrobisz dobrego seta pod atak fizyczny + oczywiście EQ +10~ i full buff.

Sam tak farmiłem w sanktu na 130lvlu :)

Ale ja polecałbym go wymienić na centaura, centaur jest wyjebany w kosmos dla żołnierza w każdej sytuacji, czy to na pasek czy na summona ( ze skillem strentgh boost od kenty można pocisnąc na prawdę niezły dmg na wysokim lvlu ) .

Dla mnie zawsze żołnierz z dual mieczami to była głupota, jak chcesz bić 2mieczami to po prostu graj sinem ^^'

Co do pvp : na starcie najlpiej stać z tarczą :) zależy z kim się bijesz, jak nie masz pewności że uderzysz pierwszy szarżą tarczy to odpalasz tarcze odbicia ( na 5sek jesteś praktycznie niezniszczalny ) i próbujesz wjechać z szarży :)

Ogólnie pvp u żolnierza wygląda tak ( bez petów ) -> tarcza odbicia -> szarża tarczą -> zmiana na 2ręczna buławę -> dziki strumień->przełamanie ataku/obrony -> perf.ogłuszenie buławą-> skill spam póki stun nie dojdzie prawie do końca -> potężne rozbicie -> rozrywający sąd -> sąd bogini -> boski błysk -> boskie rozbicie -> skill spam do spodu :)

W pvp bez petów jak żolnierz podejdzie pod kogoś i zacznie swojego chain stuna to nie ma ch*** żeby ktoś ustał jak masz soldkiem dobre EQ ^^

A co do pvp z petami to najlepiej wjechać tarczą w postać i po tym boski błysk na peta co leczy, a reszta tak jak wyżej ;)

Pozdrawiam i mam nadzieję, że pomogłem ^^

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Rozmawiałem z kolegą żołnierz 2 miecze i mówił,że bił po 9-10k na 115lvl z mieczem +5 i mi się zdaje,że fantazjował,ale możliwe,że można tak wyciągnąć ?? Miał orka st3 na pasku i hawka przysobie.

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...