Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Testosterone (C19H28O2) v.7.17

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano
ale przeciez zmiana nazwy nic ni daje tak naprawde^^

Daje, w silu zaprogramowana jest opcja że w razie crasha ma wysyłać raport przez ten SendError coś tam, gdy zmienisz nazwę to opcja się zapętla i nie wysyła.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Panowie powiem tak... Poprzednia postac ,,Gejzerus" na Neptunie miala hack na levie 64... Wszystko bylo z nią w porzadku do momentu, w którym nie uzywalem loadera do wytakszenia swojej 2-giej postaci...

Wystarczyl tydzien uzywania tego programiku i mialem hacka... takze panowie Homez & Rumata nie są aż tak dobzi dla userów jak się wam to wydaje... Fakt potwierdza to, że 3 osoby które grają teraz w silkroada po tamtym zdarzeniu korzystające też z tego loader'a miały hacki na swoje konta...

za każdym razem loader był ściągany z oficjalnej strony recyfer.info ... Także prosze was nie wciskajcie mi tutaj kitu że ten loader jest czysty... Prędzej - czy później, nie na jednym, to na 2-gim charze ale będziecie miec przez ten program problemy....

Opublikowano

Jeśli się boicie to pobierajcie loadera ze strony recyfer.info. Moim zdaniem loader tutaj jest czysty, lecz coś w tych hakach musi być. Pytanie do adminow: czy scany są oryginalne, czy w jakiś sposób przez Was podrobione? Liczę na szczerą odpowiedź. Wierzę w waszą uczciwość, lecz jak wiadomo zapakować keyloggera nie jest trudno. PS. używam tego loadera i jakoś haka co podkreślam NIE MIAŁEM. Gamma_sennin haki się zdarzają na niezabezpieczonych lub słabo zabezpieczonych kompach bardzo często. Polecam zainstalować sobie Zone Alarma (firewall) + Nortona, bądź Avire antywirusa. Przez kilka lat gier MMO nie miałem ani 1 haka, zaczynając od Tibii, kończąc na SRO.

Mozesz nazwac ten plik twoj_stary i moze byc ;P

Jakby ktos nie zauwazyl zostala wprowadzona aktualizacja do tego pliku i przypadku crasha infrmacja na temat errrow i ban leci ;d

Może i ban leci lecz jezeli przed kazda inspekcja bedziesz usuwac pliki z folderu "DUMB" to twoje postacie beda niewykrywalne:)

_eXodius_.png

_SlimShadY_.png

Opublikowano
Panowie powiem tak... Poprzednia postac ,,Gejzerus" na Neptunie miala hack na levie 64... Wszystko bylo z nią w porzadku do momentu, w którym nie uzywalem loadera do wytakszenia swojej 2-giej postaci...

Wystarczyl tydzien uzywania tego programiku i mialem hacka... takze panowie Homez & Rumata nie są aż tak dobzi dla userów jak się wam to wydaje... Fakt potwierdza to, że 3 osoby które grają teraz w silkroada po tamtym zdarzeniu korzystające też z tego loader'a miały hacki na swoje konta...

za każdym razem loader był ściągany z oficjalnej strony recyfer.info ... Także prosze was nie wciskajcie mi tutaj kitu że ten loader jest czysty... Prędzej - czy później, nie na jednym, to na 2-gim charze ale będziecie miec przez ten program problemy....

... jak sie wlancza dwa chary to tak jest !! niemozna uzywac multiclient a pozatym uzywasz tego programy we własnym zakresie. Nikt ci nie nakazuje go uzywac... Wiesz co to odpowiedzialnosc ??? jak tak to nie zwalaj winy na cos jak to ty sam sobie szkodzisz ...

Opublikowano
Jeśli się boicie to pobierajcie loadera ze strony recyfer.info. Moim zdaniem loader tutaj jest czysty, lecz coś w tych hakach musi być. Pytanie do adminow: czy scany są oryginalne, czy w jakiś sposób przez Was podrobione? Liczę na szczerą odpowiedź. Wierzę w waszą uczciwość, lecz jak wiadomo zapakować keyloggera nie jest trudno. PS. używam tego loadera i jakoś haka co podkreślam NIE MIAŁEM. Gamma_sennin haki się zdarzają na niezabezpieczonych lub słabo zabezpieczonych kompach bardzo często. Polecam zainstalować sobie Zone Alarma (firewall) + Nortona, bądź Avire antywirusa. Przez kilka lat gier MMO nie miałem ani 1 haka, zaczynając od Tibii, kończąc na SRO.

Może i ban leci lecz jezeli przed kazda inspekcja bedziesz usuwac pliki z folderu "DUMB" to twoje postacie beda niewykrywalne:)

Skany nie są w żaden sposób podrabiane. Jak chcesz to ściągnij sobie loadera z recyfer.info o przeskanuj to i porównaj ze skanami tutaj

Sig.png

Opublikowano

Czytam tak sobie całą dyskusję i sobie myślę: po co mi loader. Czy loader w jakiś sposób pomaga w zalogowaniu się do Silka? Bo ja zalogowałem się do silka jakieś 5 razy, a teraz ciągle siedze i się loguję i nic. Po co loader, skoro nawet nie można się zalogować?

Opublikowano

Pomaga bo jak włączysz no-dc, to jak będziesz chciał się zalogować i Ci nie wyjdzie, to Cię nie wywali...

368216.png

Opublikowano

Następny...

Przeczytałbyś co jest wyżej napisane, a nie wyskakujesz z takimi tekstami, zresztą... Boisz się? Nie ściągaj...

Admin Cienia
Opublikowano
Jak mam ustawic zeby potowal wilka przy np 2k hp?

Obliczasz ile to % i ustawiasz..

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Korzystałem z tego programu przez tydzień, ale gdy chciałem go uruchomić dzisiaj wyskoczyło mi " CreateProcess failed (2) ". Skąd ten błąd i w jaki sposób mogę go naprawić?

• Dodaj nową pozycję...