Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Przykantowac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wystarczy grać ...

jeśli grasz jak bot poniżej ratio 1.7 jesteś bez szans. (albo masz nikłe szanse)

Opublikowano

Zgadzam się z @Up ( a to dziwne lenart ty jesteś jeszcze ?? nie oddałeś tego konta ?? )

trza grać naprawde za&*#$%#ie napewno trza miec powyżej K/D 15.0 nie wiem sam ile . Jak oni tyle zabijają .

Przypuszczam że mozesz grać na CTF ( CaptureTheFlag ) i tam kille wbijać raczej tak ?? Nie wiem czy jest oddzielny raking dla mapy na tym trybie ??

Opublikowano

15.0 ? ja swoje konto oddałem kuzynowi z ratio 2.0, teraz często możecie go zobaczyć w top na kill creak ;) (ratio podbił o 0,1 albo 0.2, oboje gramy legit) ;3

Opublikowano

A wiem który pytałem o cb , to mi napisał że kuzyn jest to Lenart na forum MPC , ale ja mu nie wieżyłem byłem pewny że to ty :)

A tera wiem ..LennyPl coś takiego ???

Był kiedyś na Snow chyba 5czy3 ??

Opublikowano (edytowane)

@up

powodzenia z tym kontem.

@down

nigdy nie dostałem bez exp passa 500xp w eli ...

Edytowane przez Lenart
Opublikowano

Jezeli chcesz byc w TOP 5 na mapce to najprawdopodnie liczy sie zdobyty exp za jedna rozgrywke ;] czyli np. zdobedziesz 500exp-a na rozgrywce i masz pewne top 5 ;]

Opublikowano

Jak to? 500 expa nie jest możliwe?

Jak dobrze grasz - w miarę.

Tak ok staty 50:14 czy coś koło tego. Za rozgrywke masz z 260-280 expa. Z exp passami to daje +500 Więc? Może?

Snow walley + TPG-1 PRO + XM-8 = xD

Dobra kampa i potem mam kurwa kill-streak 20 -.-

Opublikowano

@Up x2 jak niby te 500 nie da się tak poprostu chyba byś musiał lecieć na 140 killi 1vs1 i mieć 140/10 inaczej nie noi pass 100% raczej może ci starczy z pierwszego.

Jak już wspomniałem chodzi tu o zabitych lub kot najlepiej na niej gra ( na jedno wychodzi ) .

Opublikowano (edytowane)

Wogóle co to za pytanie, jak byc top 5? poco grasz w gre? zeby zabijac innych, a jezeli taki jest cel gry to chyba znaczy ze dzieki temu bedziesz w tym swoim "top 5", gdybym byl modem dal bym warna.

S P A M

//Enzil

Na szczęście nie jesteś modem. On tylko się spytał jak to zrobić, aby znaleźć się w top5.

Jak widać nie dla każdego jest to tak oczywiste...

Edytowane przez Enzil

murarz.png

--

topkac.jpg

mini tutek o skillach :] kliknij

DAJ PLUSIKA JEŻELI CI POMOGŁEM :) ODWDZIĘCZE SIĘ

Opublikowano

MaxAnnihilation - co to jest 500 expa wbic... Jezeli ogarniasz jakas mape , jestes dobry , oraz posiadasz exp 100 + to jest pesttka.. Chcesz to Ci wysle kilka moich Scrennow z Top na Two Towers... :)