Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś minecraft chodził mi normalnie, grałem, budowałem :D, ale to było przed formatem kompa. Teraz gdy zrobiłem formata zainstalowałem potrzebne programy np. WinRAR, Java itp. Miałem zgranego minecraft na pendrive, więc zrzuciłem go na świeżego kompa i chciałem sobie zagrać. Niestety, gdy wpisałem swój nick i wziąłem Enter Gamepost-312277-0-23136600-1299096246_thumb.jpg, po chwili całkowicie mi wyłączyło minecraft i wywaliło na pulpit.post-312277-0-23864900-1299096258_thumb.jpg Niech nikt nie pisze że mam próbować do skutku bo to nie zadziała. Co mam zrobić? Proszę o pomoc. Jak ktoś mi pomoże dostanie + a jak zaspamuje posta to - . Z góry dziękuję.

Opublikowano

Szczerze ci odpowiem że mi też wyskakuje hs_err_pid[liczba] ale mi to zawsze się pokazywało po zakończenia minecraft, więc to problemem raczej nie jest. Raz zebrałem ich ok. 50 :D

• 3 lata później...
Opublikowano

(Kolega na górze odkopał ten temat z 2011 roku) więc może, ja się wypowiem bo może mieć każdy z tym problem. Więc, tak najpierw postaraj się zaktualizować sterowniki do karty graficznej. Jeżeli nic to nie pomoże spróbuj, zaktualizować najnowszą Javę przypisaną do twojego systemu operacyjnego. 3 opcja może być taka że wystarczy, po prostu zmienić launcher. Polecam launcher KeiNett lub Magic Launcher. Gwarantuję ci że jeżeli, wykonasz te wszystkie czynności co napisałem przyniosą skutki  ;) Pozdrawiam.