Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Testosterone (C19H28O2) v.7.17

rosire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm tylko że te pliki są czyste, więc ja w to nie wierze że używał tylko loadera i go hackneli bo jak by to była prawda to mój wiz zostałby już dawno okradziony jak i prawie cała gildia

Sig.png

Opublikowano

co jest z moim loaderem??????jak go uruchamiam to pisze mi please execute the "silkroad.exe".Zrobilem updating i co????Z góry dzięki za odpowiedz.

Opublikowano

Chyba jednak cos nie tak z tym loaderem dzis probowalem wbic na konto a tam ktos siedzi.Nic nie wzial,ale mysle ze czeka na zmiane hasla i bedzie po koncie.Nie wiem jak wy ale ja robie formata szkoda chara 82.

Opublikowano

Witam chyba coś jest rzeczywiście w tym Loaderze... Mój kolega legit gracz uzywał tylko loadera i dostał hacka na chara 90 lvl ale dziwnego bo znikneła tylko kasa itemki i wilk 89 a depo i all rzeczy zostały... na inne chary hacka nie dostał... myśle że jak tyle osób uzywa loadera to jesli jest keyloger oni dostaja tyle hasel ze to czysta loteria kogo trafia i hackna... nie wiem ale warto sie glebiej zastanowic nad tym...

A jeśli wam sie odpala i zacina i nie chce dalej wlaczyc to na poczatku wlaczcie strony silka

www.silkroadonline.net i www.joymax.com i pozniej odpalajcie...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Pomocnik
Opublikowano
Chyba jednak cos nie tak z tym loaderem dzis probowalem wbic na konto a tam ktos siedzi.Nic nie wzial,ale mysle ze czeka na zmiane hasla i bedzie po koncie.Nie wiem jak wy ale ja robie formata szkoda chara 82.

Liczysz że ktoś ci uwierzy że masz chare 82 lvl i masz tylko 1 posta na tym forum , nigdy nieużywałes wcześniej loadera ani bota , pewnie nawet ticketów niekupywałeś , a chara full int blader co nie ? idź straszyć ludzi gdzie indziej , najlepiej wejdź w panel sterowania >dodaj usuń programy kliknij silkroad a następnie odinstaluj tą grę bo za głupi jesteś żeby w to grać ... to samo polecam reszcie kolegów którzy znajdują keyloggera nawet w lodówce..

Opublikowano
Liczysz że ktoś ci uwierzy że masz chare 82 lvl i masz tylko 1 posta na tym forum , nigdy nieużywałes wcześniej loadera ani bota , pewnie nawet ticketów niekupywałeś , a chara full int blader co nie ? idź straszyć ludzi gdzie indziej , najlepiej wejdź w panel sterowania >dodaj usuń programy kliknij silkroad a następnie odinstaluj tą grę bo za głupi jesteś żeby w to grać ... to samo polecam reszcie kolegów którzy znajdują keyloggera nawet w lodówce..

zgadzam się z Tobą... prawdę mówiąc kolega na 50+ lvl polecił mi tego bota nic go nie s'hackowało to czemu teraz miałoby to być... POLECAM BOTA i już...

384931748.png
Opublikowano

Mam problem!!!!!! Kiedy włanczam loadera pokazuje mi Please Execute the Silkroad.Exe Po inspekcji zuploadował mi sie silk a tego i nadal mi wyskakuje :/ Prosze o pomoc

Opublikowano

Czy to KURWA takie trudne?

NIE MA NOWEGO LOADERA STARY NIE DZIAŁA(N-I-E)

nie piszcie bezsensownych postow

31860.jpg
Opublikowano

Testoreone ma KeyLoggera niestety ale wczoraj mnie hackneli wiec mam w d*** Testoterone

• Dodaj nową pozycję...