Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kurnik.Pl

ZipArtur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio zacząłem grać na kurniku [www.kurnik.pl]

I jest takie coś jak gra systemem. Tzn ludzie niektórzy piszą, ze inni grają z systemem. WIecie moze o co chodzi? I jak ewentualnie grac z Systemem ?

Będą [+]

2r6kt8l.png Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć.
Opublikowano

REFRESH #

2r6kt8l.png Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć.
Opublikowano

chodzi o system liczenia kart. jezeli jestes wybitnym matematykiem mozesz sprobowac. prostszy sposob polega to na tym ze siadasz obok ze znajomym i gracie(w grze musi siedziec obok cb) i albo ustawiacie gre, albo obliczacie jakie kary mogą miec lub mają inni gracze (silnik gier karcianych na kurniku gra 1 talią). a propos za to mozna oberwac bana:)

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

KORTAX BZDURA ! Nie wiem czy slyszales o programie do gry w pana ! nazywa sie snoopi ! ale juz nie dziala ! wrzucilem jego pliki dla chlopakow do sprawdzenia , wiec zobaczymy co z teg wyjdzie:)

// krycha1996

Masz farta... 3 dni później i byłby warn za odkop :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...