Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Siema mam problem po

1. mam 1,2,3,4,5 część naszyjnika wiedźmy a szósta wiem ze jest u dziewczynki ale gadam z nią i nic albo mnie otruje albo zakonczy rozmowe

2. jak uzyć zwoju odtrucia ??

pomocy pliss

Opublikowano

jestes zatruty uzywasz i jestes odtruty proste a 6 calkiem dulgo sie zbiera sam go dropilem 10 min ostatnio na alcie a znajdziesz go w 6 bramie

Budowniczy
Opublikowano

jestes zatruty uzywasz i jestes odtruty proste a 6 calkiem dulgo sie zbiera sam go dropilem 10 min ostatnio na alcie a znajdziesz go w 6 bramie

6 to ta z dziewczynką czy to na przeciwko

??

a jak klikam na zwoj to jest napisane ze musze wybrać cel

Opublikowano (edytowane)

By odruć wybierasz cel np. swoją postać (patrz prawy górny róg) po naznaczeniu postaci klikasz na zwój odrucia.

6 część:

musisz na pewno pogadac z tajemnicza dziewczyna w ostatniej kajucie i przede wszystkim czytaj co ona ci mowi a ty w odpowiedziach nie daj się spławić bo masz ją pytać o jej opowiesc o wiedzmie i wogole.

jak dojdziesz do wlasciwego konca rozmowy to ona da ci 6 fragment

6 część na pewno przy tych rycerzach w laboratorium

2 i 5 fragmen wypada z rupieci bosmana chyba tak to się nazywało. 1 frgment jest po prawej stronie w pierwszym wejsiciu od strony npc, w sali na przeciwko (1 portal po lewej) jest dziewczyna która ma 4 fragmęt, 2 portal po prawej jest 3 fragmęt, i ostatni po lewej jest 6 fragmęt. 1, 3 i 6 fragmęt rzeby zdobyć trzeba zabijać stwory a rupicie lecą z ciał i worków. dziękuję za uwagę jeżeli gdzieś popełniłem błą to proszę pod spodem napisać.

@Edit

Na drugi raz pisz w tym samym temacie co stworzyłeś wcześniej.

Albo jeszcze lepiej jak napiszesz w temacie przypiętym Prośby, Problemy, Pytania.

Edytowane przez camasutra
Budowniczy
Opublikowano

problem w tym ze ciagle z nią gadam i albo konczy albo mnie otruje i ciągle już chyba z 30min z nią gadam i nic ;//

Budowniczy
Opublikowano

Zawsze na końcu jest tylko " Myslałem ze teraz rozumiem " a ona czemu sie wahasz i koniec i tak cały czas ;/// pomocy !!

Opublikowano

6 część nie jest z dziewczynka tylko jak napisał Ci Camasutra przy rycerzach, 4 część to jest z dziewczynką, innymi słowy masz 1,2,3,5,6 części naszyjnika. Żeby zdobyć 4 część zagadujesz dziewczynkę wybierasz 1 opcje z 1 możliwych potem wybierasz drugą opcje z dwóch możliwych i dostajesz 4 część. Jak wybierasz 1 opcje zamiast drugiej to zostajesz otruty, taka mała rada.

15097.png