Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dt - 7 Pietro, Dropienie Mapek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Gram na privie longju.pl.

Mam mały problemik :)

Polega on na tym że do Ripa dochodzę i ubijam ale nie o to chodzi.

Chodzi o 7 piętro dt. Wiem, że jest jakiś sposób na dropinie mapek na 7 piętrze aby później teleportować sie tam z drugiego.

Próbowałem juz na różne sposoby a dalej mi sie próbować nie chce :)

Więc tak.

Jestem na 7 - odluraowałem spot. Ubiłem 30 metków ze szkat 3 Mapy Zin. Włączam jedną przenosi wyżej - pozostałe 2 znikają, WTF ?

Kolejne podejście..

Całe eq map.. Otwieram szkaty aż dropnie 1 właściwa mapka.. mam.. idę wyżej na wyższym piętrze otwieram jakies 30 szkat. 0 map Zin ? WFT ? xD

Więc mam takie pytanie, kiedy te szkaty otwierać ? A może dropnac mapki na 7 i lognąć ?

Pozdrawiam. :)

b46052bd51732471.jpg
Opublikowano

eh

dropisz mapek kilka logasz na 7 przezucasz mapy na buffa/2postac koniecznie rozwalsz metka glowna postacia i uzywasz mapki najlepiej miec tylko 1 przy sobie

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Są 2 sposoby. 1. (Wg. mnie lepszy) Dropisz prawdziwe mapki, zostawiasz 1 na glownej postaci, żeby przenieść się dalej, a resztę przewalasz na inna postać.

2. Dropisz full eq skrzynek i na 2 pietrze otwierasz je póki nie wypadnie prawdziwa mapka.

Z tym, że przy 1 sposobie postać na, której masz mapki nie może bić metka 50lvl i za każdym razem czytaj mapke tam gdzie masz ją tylko 1.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...