Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reset Kompa Podczas Ogladania Filmow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem od około 2 tygodni. Gdy chcę wejsc na jakąkolwiek stronę z filmikami (yt, milanos, google wideo itp), czy też wyskoczy reklama na obojetnie jakiej stronie w postaci tj filmiku - komputer nagle się zacina.. czasem pojawia sie nieb. smierc. Raz mi sie zdarzyło ze moje konto sie jakby "wyczyściło", tzn jakby zostało swieżo założone - bez plików, bez niczego..

Dodam jeszcze, ze również nie mogę przeskanowac komputera za pomoca antywirusa. (mam avasta - wykupionego). Co muszę zrobic zeby mi tymczasowo zadziałało? Bo do sierpnia nie wytrzymam. Nie mogę nic sciagac z niektórych stron bo pojawiaja sie filmiki.

Pozdrawiam Rub .

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Polecam uruchomić komputer w trybie awaryjnym, następnie Start > Akcesoria i tam szukaj opcji Przywracanie systemu, wybierz punkt przywracania z przed dwóch tygodni, nie martw się nie skasuje ci plików, jedynie zmieni ustawienia instalacyjne i systemowe do tamtego czasu, to powinno pomóc, jeśli nie to pewnie masz jakieś wirusy nie wiem co wtedy ja bym robił od razu formata ;p

Opublikowano

Też tak miałem, reinstall flasha, przeglądarek i jeszcze coś

PPM na pulpit - właściwości - ostatnia zakładka - zaawansowane - rozwiąz. prob. przesuń na lewo

Niestety nie działa DirectX wtedy ;/ Albo to albo to - wybieraj

za duża sygnatura

Opublikowano

Może skan najpierw bo może wirek albo problemy z kartą graficzna.

6504a07000005dd3.jpg

Jeżeli moja odpowiedź Ci pomogła to proszę daj mi +

Opublikowano

dobra dzięki za pomoc.. sprawdziłem wszystko dokładnie i jednak to karta graficzna...

temat można zamknąć

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^