Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected][Film Pokazowy]Warrock Geoning D3D Menu V4.9 Beta - Poprawione Nfd, @@@ Ostatnia Wersja @@@

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, hack mojej produkcji ^^

Na 64bitowym Windowsie 7 hack działa bez lagowania ponad 3 godzin (dalej nie testowałem ^^)

Warning! If you want to copy the hack into other forums, leave the current links to download and VirusTotal!

Co się zmieniło??

02.03.2011 - 4.9
- ESP Health Bar zmienia automatycznie kolor w zależności od ilości życia. Skala wylicza 100 kolorów.
- Naprawiono funkcje NFD - Nie trzęsie kamerą

Screenshot:

screenzo.png

Download

http://hotfile.com/dl/108338475/06e2933/WarRock_Geoning_D3D_Menu_v4.9_Beta.zip.html

Virustotal

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=92813638e5f8ea101b8f21bfc3aa0fa44cf771261b54b26adb8409e62331bd9b-1299009716

Opublikowano

Działa, +

Czemu mi nie dziala twoj dinarbot? Chodzi oto ze sie nie zabija tylko sie tp pod mapke i spowrotem.

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

Chu.. nie działa ... Up.... Co chwile widze post o innym serverze. Przeciez kurw to jest bezplatne więc o co chodzi? 15 prób włączenia hacka... 1 udana;) wlaczenie opk crash. Injector jest zdupcony ale nie wiem o co chodzi bo inne wersje tez nie chca wejsc;/// Nie wcisne start game a juz pisze ze zainjectowalo..

1387536187-U112334.png

Jeśli Ci pomogłem mógłbyś wynagrodzić lajkiem :)

Opublikowano

Chu.. nie działa ... Up.... Co chwile widze post o innym serverze. Przeciez kurw to jest bezplatne więc o co chodzi? 15 prób włączenia hacka... 1 udana;) wlaczenie opk crash. Injector jest zdupcony ale nie wiem o co chodzi bo inne wersje tez nie chca wejsc;/// Nie wcisne start game a juz pisze ze zainjectowalo..

U mnie na xp 32 bity crash po 2-3 minutach.

Patrzyłem na Net Framework 2.0 3.5 4.0 i na każdym to samo.

Geoning, czy to możliwe że nie działa przez service packa 1?

Szkoda, bo hack naprawdę fajny.

ps. zaraz wrzuce na ss i dam edita.

proszę

http://www.speedyshare.com/files/27171840/WarRock_Geoning_D3D_Menu_v4.9_Beta.zip

Opublikowano

No właśnie u mnie nie chodzi też a ja mam własn ie XP 32 bity :/

zbyt duża sygna

@Up

Dzięki za nową

Opublikowano

3godziny bez crasha + for you ;] (win 7 64bity) jest może jakiś hack co przez ściany można strzelać?

lasiu7777.png
Opublikowano

haha mam windows 7 ultimate 32 bit i zero crashy

szkoda że to już ostatnia wersja hacka

@przez takie cioty co na górze piszą że geo nie umie robić hacków odchodzą najlepsi programiści

weźcie się ludzie kur.. opanujcie

jak wam nie działa to macie problem

sami zróbcie tyle hacków co geoning to wtedy pogadamy o tym czy to lipa czy zajebisty hack

szkoda mi cię geoning wrzucasz dla nas tyle hacków a jakieś kidy jeszcze cię obrażają

Opublikowano

jak wam sie nie podoba to znajdzcie sobie inny hack i nie narzekac dzieciaki, ja na cheatach od kolegi Geoning cisne od tygodnia i raz tylko crash mnie sie zdarzył. Przecież napisał że cheat działa na Win 7 x64 a jak wy nie potraficie czytać ze zrozumieniem to nie miejcie do nikogo pretensji. Jak dla mnie to cheat jest wart polecenia i wielkich plusow codzien O!

a tu jakby kto był zaintersowany:

SpeedyShare

Opublikowano

hack działa ++

PS: jak wam hack nie pasuje to sami sobie róbcie on wam robi a wy narzekacie

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Jak was dzieci niestac na WIN 64 bit to wyjdzcie moze z tego tematu?

Nigdy niespedzalem zbyt wiele czasu na forach , bo zawsze mnie wkurwiali takie 12-14 letnie pajace ktorzy mysla ze przez internet sa fajni i nic im niegrozi.

@Co do tematu - mam win 7 i mi dzialal prawie 2h bez crasha , ladnie dzila + dla cb geo , tylko szkoda ze to juz ostatnia wersja , bo jakis lamus 11letni ci wjechal na ambicje;P

Opublikowano

Detected ja tu próbuje se na zombi wbić lvl wbić a tu kupa mam win 7 x32 i win vista x64 i na żadnym niedziała. ale i tak +

Zadowolony z bycia człowiekiem?

-Gdzie złożyć zażalenie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...