Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss] Cala Prawda,O Allegrowiczach,Sprzedajacych Yangi!

emilo16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukalem Jakies Alternatywy,poniewaz,nie mozliwe jest to,gdy chcialem zamowic,90kkk,czlowiek powiedzial,ze nie ma problemu,od reki.

Wiec ciagnalem temat.Co z tego Wyszlo:

mpcwkereter.png

Pozdrawiam":)

Opublikowano

yyy gm nie moze dawac yang po za tym sadze ze ktos sprawdza do jakis czas logi i jak ktos zobaczy ze gm dal komus yangi to on wylatuje z teamu czlowiek sie wkrecal

@edit kur** nie moze sobie gf dorabiac to przez te boty gosc kupuje taniej np na gold4fast i sell drozej

@edit 2 no dobra spr ceny na gold4fast jest drozej niz allegro weic sa inne tez stronki np te co boty w m1 reklamuja

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Kiedyś podobno była sprawa właśnie z GM, który dał komuś yangi. Degradacja. Koleś Cię wkręcał.

Opublikowano

Jak moze wkrecac,jak na allegro ma po 20 zamowien po 1kkk,i je dostarcza na czas.

Moim zdaniem,poprostu GF dorabia sobie na lewo,czekac kiedy ISS(Item Shop Sklep) zostanie dodany.

Opublikowano

kolega też ma taki sklep na allegro i mówi że zamawia 3000m za 28zł a sprzedaje 100kk za 3zł zamawia ze strony metin2.cc i też ma duże zyski i dużo zamówień

toudi225_12839_3.png

Opublikowano

Jakby napisał Ci, że kupuje taniej od chińczyków i sprzedaje drożej na allegro, straciłby klienta, czaisz?

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Dziwne bo gdy wychodzi nowy serwer to 3 dni po tym mają juz po 1kkk na sell , widziałem na wlasne oczy jak s25 wyszło.

A nie możliwe zeby przez 3 dni ktos uzbierał 1kkk.

Opublikowano

OK wszyscy piszecie ze kupują od chińczyków czy tam z jakiś stron, a skąd do cholery te chińczyki albo osoby z tych stron np "metin2.cc" biorą te wszystkie miliardy yang ??

To musi być jakas firma czy korporacja siedzi w biurze 100 chinczykow i graja w metka zbijaja yangi i sprzedaja xD (oczywiscie to jest zart) <_<

"Lepsze jest stado baranów prowadzone przez lwa,

niż stado lwów prowadzone przez barana!''

~Napoleon Bonaparte~

Pomogłem? Kliknij

11kl93q.png

Opublikowano

ważne że tanio sellają na allegro.

Mam rozumieć że wymiękasz w normalnej grze, i sięgasz po największe ścierwo jakie wgl istnieje na świecie ? (kupywanie yangów na allegro).

Ehh, i przez takich są te inflacje, więcej sprzedaży yangów, bo jest popyt -.-

49017567042270778134.gif

Opublikowano

AQQ Rulles ;D Yhymm przecierz większość ludzi wie ze kasa ktora maja na allegro to z botow albo wiekszych harów 90+

1294227919.png
Opublikowano

UP

Tak,AQQ jest Dobre:)

topic'//

Po1 Nie dam nr kolesia.

Po2 nie kupilem ani razu NIC Z ALLEGRO DO MT2.

Po3 Nie stracil by CLIENTA,bo nie chcialem nic od niego kupic,Pytalem sie o YANGI

Po4 Moge,Ci,dac,Jeszcze,wiecej,przecinkow,nie,ma,nic,o,tym,w,regulaminie!

Po5 Fajne Kazanie.

PO 6

MAM NOWE INFO!

ONI MAJA TAM GM"A ZA PIENIADZE<cZYLI W DASZ W LAPE MASZ GM!

Opublikowano

UP

Tak,AQQ jest Dobre:)

topic'//

Po1 Nie dam nr kolesia.

Po2 nie kupilem ani razu NIC Z ALLEGRO DO MT2.

Po3 Nie stracil by CLIENTA,bo nie chcialem nic od niego kupic,Pytalem sie o YANGI

Po4 Moge,Ci,dac,Jeszcze,wiecej,przecinkow,nie,ma,nic,o,tym,w,regulaminie!

Po5 Fajne Kazanie.

PO 6

MAM NOWE INFO!

ONI MAJA TAM GM"A ZA PIENIADZE<cZYLI W DASZ W LAPE MASZ GM!

Emilo Ten "Po1" to wszyscy są ślepi czy co do **** ?! Numer tamtego kolesi widac na SS ; ))

Nie wiem ze nikt nego nie widzi ;O

34127134971236946388.png

Opublikowano

Emilo Ten "Po1" to wszyscy są ślepi czy co do **** ?! Numer tamtego kolesi widac na SS ; ))

Nie wiem ze nikt nego nie widzi ;O

hehe no jest ale wiesz ... :D

usebarmpc.jpg

blalabyplmichus.jpg

Opublikowano

Dziwne bo gdy wychodzi nowy serwer to 3 dni po tym mają juz po 1kkk na sell , widziałem na wlasne oczy jak s25 wyszło.

A nie możliwe zeby przez 3 dni ktos uzbierał 1kkk.

Jestes pewnien ze niemozliwe? odpal na 10 kompach po 10 metkow z botami i niech 3 dni bija moby a po wbiciu 30 lvlu lowia ryby ;) po 2 jak ktos zamowi te 1kkk to nie dostarcza mu od razu tylko sadze ze czasami klijent musi troche poczekac.

@ i jeszcze 1 . Gm nie moze po prostu tak sobie dac komus yang tym bardziej w tak duzych ilosciach.

Wy na prawde myslicie, ze GM moze sobie robic itemy czy yangi tak jak sztuczni GM na privach?

Czy dasz - czy + jebie mnie to ! Konto zrobione by szukać serverow :)

Opublikowano

rozgryzłem metin2cc i chinoli to jest banał ;p

w chinach za jeden dzien roboty daja 1 dolara komputery sa tanie jak woda wjęc siedzi 50hinoli przy 50 komapch i robia yangi przez jeden dzien okolo 1kk=3$ czyli 150$ jeden dzien a zapłaca im 50$ czyli zarabiaja 100$

ja tak robie w afryce zarabiam 150$dzienie i robia za darmo tzn za ziemniaka :) i im sie to oplaca i mi

Opublikowano

Ściemę Ci walił i tyle !

Yangi są od GameForge, ale nie są kupowane bezpośrednio ale przez pośrednika. GF ma specjalne narzędzie do sprawdzania stanu wszystkich kont w metin2.pl i między innymi było on wykorzystywane do banowania kont botów o niskich lelevelach. Nie istnieje coś takiego jak generator lewych yangów, bo tak wytworzone yangi nie będą akceptowane przez główny serwer metina. Gdyby takie byłoby możliwe to już dawno by to zrobili z kowalem. Tak jak mówię, specyfika tej gry polega na tym, że każda wydropiona kasa lub item jest losowany przez specjalny skrypt na serwerze. Podczas bicia mobów zawsze jest wszystko losowane. Informacja idzie do gracza, jak już zostanie zapisana na serwerze. Co się tyczy Sgmów to są oni sprawdzani na bierząco, jeśli chodzi o to co robią poprzez swój panel i od razu jakaś próba wygenerowania dużej ilośc yangow jest widoczna. Jeśli macie inne informacje, ale udokomentowane to piszczcie śmiało. GF sprzedając yangi pośrednikom nie uwzględniło specyfiki polskich handlowców z allegro, tzn nie ma ona na nich wpływu bezpośrednio, bo to robi pośrednik w ich imieniu. Oczywiście cała ta sprzedaż jest utrzymywana w tajemnicy a że GF robi już bokami, jeśli chodzi o sprzedaż SM, to już każdy chyba wie. Oczywiście GF ma teraz problem, bo najpewniej zmiana limitu yangów jest dosyć trudna i musi być dokonana przez YMIR a ci za darmo nic nie robią. Sama denominacja yangów nie jest możliwa dopóki GF sella yangi. Musiałaby ona przestać uprawiać ten proceder przez 10-20 dni aby wyszły wszystkie sprzedane pośrednikom yangi i trafiły one do odbiorców. Wtedy się wszystkim zamieni yangi na bodzie po średnim kursie z serwera i obetnie 3-6 zer i po kłopocie. Nie piszcie już więcej bzdurek typu ze GMY coś sellaja albo boty. W innych grach niż metin filrmy sprzedaja bezpośrednio poprzez Item shop specjalne itemy albo yangi, ale to że GF tego nie robi oficjalnie to jest związane z tym, że albo nie może tego robić w danym kraju albo nie chce tego robić, aby nie odstraszyć graczy a do tego nasz ukochany (banda studentów i jeden na etacie) support jest tak poinstruwoany aby zwalać wszystko na boty, których teraz coś nie ma ... No ale zawsze można taką bajkę zapodawać, że boty maja potężne magazyny YANGÓW i jeszcze długo będa to sellać ...

PS

Zawsze się mogę mylić i być może nasze cfane SGMY znalazły jakiś nowy BUG ala "KU EXPERTY" lub wbijanie duchowego jednym kamykiem :)

Opublikowano

Hahahaa Aleś przecinków najebał. Do której chodzisz klasy ? xD

"Szukalem Jakies Alternatywy,poniewaz,nie mozliwe jest to,gdy chcialem zamowic,90kkk,czlowiek powiedzial,ze nie ma problemu,od reki."

"...Jeszcze raz mnie obrazisz - odetne Cie od slonca..."

;)

Youtube_logo.jpg<----Mój kanał

Daj Mi -

;)

[Tut]Jak pobierać z pełną prędkością

Opublikowano

Nie ma yangow od gm , oni kupuja to taniej z 4fastgold czy jakos tak ... a ze u nich z tego .com schodzi to tak jak by ktoś biegał stojąc dlatego sprzedaja tyangi naszym dzieciom-metina czyli na allegro.pl

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

być może i ma yangi od GM a on nie koniecznie musi je mieć z komendy ;) ponieważ jak już duzo osob wie nasz kochany Team MT2.Pl okrada swoich graczy z EQ ;)

Myślicie że co, że EQ z postaci zbanowanych jest ciagle na nich? hah dawno sa okradniete i nie tylko postacie banowane ponieważ na każdym serwerze prawie ludzie sa okradani i taka jest prawda

Pozdro dla skurwysyna:

OKTAWIANA GM z Grymuar

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@TOP Zastanawialem sie nad tym ale ile yangow na metin2.cc jest :OOOOOO nawet za 1000 euro

@UP mogles jeszcze odkopac;d

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...