Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Start Na Garenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów.

Miałbym kilka pytań do userów z gareny.

Jak wyglądają ceny na garenie ?

Czy są problemy z boceniem ?

Jaka firmę polecacie ?

Jakis klan, tylko nie dzieci piszczące do mikrofonu na TS oraz czy pomoze na początku?

Oraz pytanie z innej beczki, ile mógłbym wziasc za konto na PL# Vega 10 elitarnych napedow, 14 LF3, 5 elitarnych osłon, 4 PP, 1 irys reszta flaxy?

Byłbym wdzięczny za szybką odpowiedź oraz ewentualnie dodać jakieś informacje jeszcze od siebie :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Ceny... Zależy co chcesz kupić i w jakich godzinach. Jak Ci się chce w nocy siedzieć i masz szczęście to wszystko co najważniejsze pójdzie poniżej 1kk. Problemy z boceniem. :D Żadnych, nie ma systemów wykrywania botów. Co do firmy to nie wiem, jestem we VRU, ale nie będę oceniał, za krótko gram. Nie jestem w klanie, więc nie odpowiem na ostatnie.

Opublikowano

1.Jak wyglądają ceny na garenie ?

Nie pierdol się z licytacją. Kupuj wszystko jak evil. Dawaj na wszystko 400k. Bo za 15mln i tak przegrasz.

2. Czy są problemy z boceniem ?

Za bocenie nie ma banów. Jedynie jest skrypt anty-pushingowy

3. Jaka firmę polecacie ?

Wcześniej prawie wszyscy polacy byli na MMO, lecz teraz sporo jest także w EIC.

4 Jakis klan, tylko nie dzieci piszczące do mikrofonu na TS oraz czy pomoze na początku?

To musisz już sobie wybrać sam :) Jest kilka polskich klanów na różnych firmach, musisz się dopasować :)

Opublikowano

@Szymon1215

Zauważ, że na tym serwerze większość to boty. Jak nie boty, to sporo polaków, a Polacy to my, więc mamy ten sam czas. Jasne, zdarzy się kilka osób stąd i stamtąd, które będą o tej porze w swojej strefie czasowej, ale załóżmy optymistycznie, że 90% to FE i nie będą nam przeszkadzać w aukcjach. :D

@arrek001

Podajesz ceny, które mając odrobinę szczęścia osiągniesz na pl3, gdzieś w godzinach 3-5. Pisałeś, że można się nie zgadzać to się nie zgadzam, bo mam inne doświadczenia. Trzeba by obliczyć ile osób wtopiło i za ile, w jakich godzinach, kto wygrał... Najlepiej na wyczucie metodą prób i błędów.

Opublikowano

Ja podaję ceny za jakie (prawie) licytowałem sam swoje wyposażenie. Jako, że było to jakiś czas temu, ceny wzrosły. Nie zgadzasz się? No to wylicytuj sobie 31lf3 i policz średnią cenę.

Opublikowano

Narazie mi się podoba, jeszcze z tymi firmami i klanami, chodzi mi o coś takiego że dosyć dużo osob jest online, jest z kim pogadac, wspolne wyloty, misje itd.

EDIT.

Jest w stanie sie jeszcze ktos wypowiedziec ?

EDIT2

Zrobilem konto, firma EIC, jesli jest jakis polski klan na tej firmie byłbym wdzieczny o info.

Opublikowano

Powodzenia nas na EIC jest 60 ale spoko. Liczcie, że Pol™,MOB,M*A będą was ubijać firma oczywiście MMO(Niewiem kto wymyslil to eic, ale się grubo pomylil.) 3 najlepsze polskie klany Pol™,MOB,M*A

PS: Powodzenia na eic (Nie pisze z wielkich bo nie mam dla nich szacunku, 60k na pulkownika OMG)

sygna.jpg

Opublikowano

Czyli 70 graczy ;)

I jak MARS Attacks moze byc na EIC?

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

kiedyś sie smiałem z takich ludzi... wczoraj 2 za 400.000 kupiłem... tak tak wal wal te 15mln i tak przegrasz, nie weim po co stawiać dużo i wtopić jak można mało i wtopić albo wygrać, za te 40 mln miałbyć min. z 4 irysy

@down

nom, kolega z klanu też wczoraj wygrał irka ale za 500.000 :)

@2up

dzięki :)

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

Czy was to nie wkurza jak czytacie sobie coś a tu nagle k@mel z maggotem ..."wypierdalaj z tego forum"... nie wyzywać się a jak chcecie to róbcie do tego inny temat dla was i rżnijcie sie

Ymm... kiedys 5kk to pewniak byl ;)

Opublikowano

Powodzenia nas na EIC jest 60 ale spoko. Liczcie, że Pol™,MOB,M*A będą was ubijać firma oczywiście MMO(Niewiem kto wymyslil to eic, ale się grubo pomylil.) 3 najlepsze polskie klany Pol™,MOB,M*A

PS: Powodzenia na eic (Nie pisze z wielkich bo nie mam dla nich szacunku, 60k na pulkownika OMG)

Następna niższa ranga Szeregowy pułkownik ma obecnie około 46.960 punktów rangi. Dziwny jesteś, oceniasz całą firme po randze :O

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...