Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xm8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , ej mam pytanie jest jakas strona lub promo na xm8 bo ostatnio prawie kazdy z tym lata ;p

Sory za 2 te same tematy ale cos mi lagnelo :/ xD

Opublikowano

No bo w końcu losowo dostajesz promo na bronie. Aw na 7 dni, bo to najlepsza broń dla snipera ( jak dla mnie).. A xm8 jest nieco słabsze , dlatego 30 dni.

Jak będziesz miał fuksa , to jak wydasz te 400 g1 credits , albo kupisz premke to dostaniesz xm8 na 30 dni. :P

(Jak kupisz golda , to dostajesz odrazu 2 promo).

Jak pomogłem daj + :)

Opublikowano

@up od razu no chyba cię głowa boli -.- trzeba ticketa słać no chyba że kupiłeś gifta i TY albo KTOŚ inny go aktywował to od razu masz promo

Opublikowano

@up od razu no chyba cię głowa boli -.- trzeba ticketa słać no chyba że kupiłeś gifta i TY albo KTOŚ inny go aktywował to od razu masz promo

Napisałem ogólnie , że dostaje się 2 promocody.. I nie przekręcaj > (Jak kupisz golda , to dostajesz odrazu 2 promo). < Odrazu? Chodzi tutaj , że z premką odrazu dostajesz 2 promocody , nie jest to w sensie dosłownym.

Poprawne interpretowanie zdań sprawia Ci problem? Ale nawet jakbym napisał to w sensie dosłownym , to jest to podstawa do dania -? :)

A więc odwdzięczę się tym samym :)

Jak pomogłem daj + :)

Opublikowano

Ja kupiłem golda i dostalem 2xaw50f.

nie ma zadnego kodu, z promocodow sa te xm8 ;P

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...