Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież Konta Warrock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc, posiadałem konto z retailem m60 i chciałem się wymienić z kolesiem za m249.

Załatwiliśmy to przez allegro, dałem mu moje passy i odpowiedź do zmiany hasła, a on je i email na drugi dzień zmienił i napisał mi, że ; ''ja nie zmienialem pasow bo dopieo teraz na kompie jestem... widze ze chciales mnie wrobic... albo dajesz pasy i odp i ja daje swoje albo konczymy rozmowe''

So, sprawe na policje i na allegro zgłoszę, tylko musi minąć 7 dni od zakończenia aukcji. Jestem pewien że to on zmienił hasła, ponieważ tylko ja miałem dostęp do haseł i podałem je tylko mu.

Zmienił również nick w warrocku, bo jak wpisuje wcześniejszy to się nie pojawia.

Chciałbym napisać do g1, na jaki email jest teraz to konto, ewentualnie z jakiego ip było zmieniane i tu rodzi się moje pytanie, jak skontaktować się z G1?

Pozatym byłbym wdzięczny za inne porady, co mogę zrobić aby odzyskać swoje konto lub jego.

Opublikowano

konto ile bylo warte??? jak ponizej 200zl to nie masz co liczyc ze cos policja pomoze...CZytalem na innym forum o podobnym zdarzeniu... a co do G1 to tak naprawde to dla nich nikt nie ukradl konta;) bo konto zostalo z serwisie i bedzie na nich zarabiac... ale miales pecha ze trafiles na jakiegos malolata ktory pol zycia gra w tibie

40760109.th.jpg

Jak możesz daj +

Opublikowano

Ja myślę tak, poczekaj te 7 dni (przez te 7 dni postaraj się z nim porozmawiać postrasz go trochę, że policja go odwiedzi ) policja na pewno coś zdziała i łatwo do niego dotrze.

Konto na pewno odzyskasz :)

Opublikowano

jak bedziesz wysylac cos do G1 to wstaw im ss z rozumow;) i najlepiej przetlumacz na angielski.

40760109.th.jpg

Jak możesz daj +

Opublikowano

No właśnie chciałbym do nich napisać tylko nie wiem jak, bo słabo znam angielski.

Opisze mi ktoś gdzie jest jakiś formularz kontaktowy z nimi, adres email czy cuś?

Opublikowano

konto ile bylo warte??? jak ponizej 200zl to nie masz co liczyc ze cos policja pomoze...CZytalem na innym forum o podobnym zdarzeniu... a co do G1 to tak naprawde to dla nich nikt nie ukradl konta;) bo konto zostalo z serwisie i bedzie na nich zarabiac... ale miales pecha ze trafiles na jakiegos malolata ktory pol zycia gra w tibie

Jeżeli jest na allegro jakiś przekręt na 5zł to policja może cię ścigać !

Pogadaj z tym gościem a raczej pisanie ticketa do g1 nic ci nie da :)

Opublikowano

handel kontami nie jest zabroniony ??? mi sie wydaje ,ze jest i g1 d otego nie opuszcza... chyba ze:

"sprzedajesz zapalke i dorzucasz konto"

lub

"sprzedajesz czas poswiecony na wbicie lvla bla bla bla"

g1 nic tu chyba nie zrobi...

mozesz jedynie pisac zeby ci zmienili emaila i haslo ,ale to bys musial wysylac 3 kody z ostatnich zakupionych premek itd.

wiesz o co chodzi chyba :)

pozdrawiam

hersygna.png
Opublikowano

1. Policja ściga na poważnie za coś co było warte 250 zł +

2. Myślę że to trudna sprawa bo g1 zabrania handlować kontami i do pisania ticketa przydał by się ktoś lepszy niż google translator.

3. Czy Wy nie rozumiecie że On nie zna nicku który jest w tej chwili.?? Ani e-maila na który jest to konto.?!

Opublikowano

trzeba przyznać nieźle się przygotował... ale ja też sądze że powinieneś poczekać i postraszyć retail na m60 to bodajże 50$ a to prawie 150 złoty jeszcze czas na wbicie lvla...

była taka huczna sprawa z metinem albo tibią

i trzeba było odrazu zmienić e-meila,haslo i odpowiedzi

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

ticket do G1

Co musisz podać by bankowo odzyskać konto ?

-Podajesz im kod na retaila(który aktywowałeś )

-Date urodzin przy rejstracji

-Odpowiedzi do konta

-stare hasło

-stary e-mail

-3 ostatnie aktywowane premki

-stary nickname

nie musi być wszystko to co napisałem ale część z tego

sam odzyskiwałem konto i w ten sposób odzyskałem

co do all up postów :)

Czy ktoś powiedział że on handlował :D ?( czy musi to napisać ? :P ) okradli go może napisać nawet że przez kaylogera :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...